Vrienden van Source PT

Personal Shopper en Stylist

Celine Rohrer

Personalshopper-Stylist.nl | Facebook.com/PersonalStylistShopper

“Als je aan je lichaam en geest werkt kom je in een verandering terecht. Deze verandering heeft vaak ook effect op je kledingstijl. Als personal shopper en styliste heb ik ervaring met het kleden van zowel dames als heren. Mijn doel is jouw persoonlijkheid te laten zien in jouw kleding en je positieve punten te accentueren. Je geest moet vaak wennen aan het nieuwe lichaam dat je hebt en dan ben je als het ware op een nieuw punt in je leven belandt. Ik help je hier graag bij! Positief, professioneel en onafhankelijk advies zodat jij stralend door het leven wandelt is mijn motto! Neem vrijblijvend contact met me op, dan bekijken we samen waar ik je mee kan helpen.”

Prachtige Plannen Weddings & Events

Lenie Willems – Volkers

PrachtigePlannen.nl | Facebook.com/pages/Prachtige-Plannen

“Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Er breekt nu een super leuke tijd voor jullie aan, maar het plannen van een bruiloft kan soms ook stressvol zijn. Als weddingplanner is het mijn doel om jullie zo veel mogelijk te laten genieten van de aanloop naar jullie bruiloft. Samen gaan we op zoek naar de leukste leveranciers en brainstormen we over de styling van jullie bruiloft. Zo zorgen we er voor dat jullie bruiloft echt jullie dag wordt.

Lukt het organiseren zelf, maar willen jullie niemand ‘opzadelen’ met de taak van ceremoniemeester? Kies er dan voor om mij als jullie professioneel ceremoniemeester in te schakelen. Zo sla je twee vliegen in één klap; jullie plannen worden door een professional uitgevoerd én al jullie gasten kunnen samen met jullie onbezorgd van jullie trouwdag genieten!”

Sunday’s Tilburg

Facebook.com/SundaysTilburg