Waar Source Personal Training voor gaat en staat!

 “Mensen inspireren en helpen bij het creëren van een blijvende transformatie in hun levensstijl,

door middel van coaching op het gebied van (personal) training, voeding, mindset en herstel.”

– Roel van Buggenum (oprichter Source Personal Training)

Gezonder leven: waarom doen we dat niet gewoon?

Wil jij je zelfbeeld opkrikken? Je niet langer schamen voor een vetrandje over jouw broekband? Wil je weer tevreden naar jezelf in de spiegel kijken? Of een fijner leven door meer te bewegen en gezonder te eten?

Source Personal Training komt tot de kern van waarom mensen NIET doen waarvan ze weten wat ze MOETEN doen. Daarom nemen we jou mee op ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf. Wij zorgen ervoor dat jij precies gaat doen wat je moet doen om te krijgen wat je wilt: een gezond en fit lichaam. Hoe komen we daar?

Source Personal Training biedt persoonlijke aandacht

Een-op-een aan de slag! Want jij bent gemaakt om te bewegen, maar wel op jouw eigen manier en niveau. Om tot een krachtigere versie van jezelf te komen en meer resultaten te boeken in je privéleven of op het werk, beginnen we met de transformatie van jouw levensstijl. Dat is niet makkelijk, maar onze persoonlijke trainers en coaches bieden professionele begeleiding.

Met training, voeding en rust alleen kun je je doelstellingen niet bereiken. Er is namelijk nog iets wat veel belangrijker is: jouw mindset. Alleen als er een duidelijke commitment is, boeken we de gewenste resultaten.

Onze kernwaarden

Onze diensten zijn gebaseerd op bijzondere persoonlijke aandacht en professionele begeleiding op het gebied van training, voeding, herstel en mindset. De waarden kwaliteit, openheid, eerlijkheid, integriteit en veiligheid staan bij Source PT centraal. Wat heb jij na 90 dagen bereikt?

  • Een transformatie van lichaam en geest
  • Commitment voor het lichaam en de conditie van je dromen
  • Een krachtige, innerlijke houding en doorzettingsvermogen

Blijvend succes met Source Personal Training

Jij (én wij) willen een blijvende transformatie creëren in jouw levensstijl. Dat doen we op professionele wijze op het gebied van training, voeding, herstel en mindset. Maar ook na die 90 of 180 dagen steunen we je door dik en dun. Want wij geloven in jouw eigen kracht!

Source Personal Training deelt haar passie voor bewegen en is bedreven in het maken van een lifestyle-transformatie. Kom je kennismaken?