Personal Trainer Tilburg: Over Gerwin van Delst

Ik ben Gerwin van Delst, 38 jaar, trainer en sportman in hart en nieren. Ik woon in Tilburg met mijn vrouw en 2 dochtertjes. Lesgeven lijkt mij in de genen te zitten, want naast de sportieve lesactiviteiten die ik verzorg ben ik mbo docent en werkplekbegeleider LiO’s op een groot ROC. Hiernaast studeer ik op het moment af als MSc in de onderwijswetenschappen.

Als kind begon ik met voetbal en hardlopen, in de kielzog van mijn vader. Voetballen kon ik best aardig, maar tijdens mijn 19de jaar vond ik mijn ware passie, de vechtsport! Ik begon met Thaiboksen in Uden. Later voegde ik hier ook Yoseikan Budo en MMA aan toe. Zodoende heb ik Thaiboks- en grapplingwedstrijden gevochten. In Uden is mijn carrière als instructeur ook van start gegaan. Ik startte destijds, na ongeveer 3 jaar hard werken, als assistent Thaiboks instructeur.

Successen

In 2006 ging ik in Tilburg wonen en belandde ik, na een half jaar Krav Maga, in de wereld van Kyokushin Karate. Hier beleefde ik, samen met een fantastisch team, mijn grootste successen in de vechtsport. Ik heb zowel nationaal als internationaal op mooie toernooien gevochten. Destijds gaf ik les in MMA, Crossfit, Boksen en Thaiboksen. Ook werd ik vaak ingezet als Personal Trainer en voor workshops.

Extreme uitdagingen

Naast vechtsport hebben (extreme) uitdagingen mij ook altijd getrokken. Zo heb ik, naast Kennedymarsen en diverse obstacle runs, o.a. ook de “Dodentocht”, “Iron Viking” en de “Great Wall Marathon” volbracht.

Heden ten dagen leid ik een (jongeren) Kyokushin wedstrijdteam in Breda en beoefen ik zelf nog steeds Thaiboksen en Kyokushin Karate op recreanten niveau.  Bij Source verzorg ik crossfit- en bokslessen. Ik bereid de lessen gedegen voor, maar sta ook zeker open voor suggesties om de lessen nog leuker en effectiever te maken. Ik ga altijd uit van SAFETY AND FUN FIRST!

Sport

Mijn grote liefde voor sport is eigenlijk pas 1,5 jaar geleden geboren, namelijk toen in Crossfit ontdekte. Ik was al een langere tijd bekend met de sport, maar er was nog geen Crossfit box bij mij in de buurt. Nadat ik met een vriendin een les mee mocht doen in Nijmegen, was ik verkocht! Gelukkig opende vlak daarna een Crossfit box in den Bosch, waar ik een half jaar heb gesport. Na dit halfjaar opende er een box in Tilburg, en hier sport ik ondertussen een jaar. Door Crossfit ben ik verliefd geworden op sporten…zó verliefd dat ik hier meer mee wil doen.

Maak een afspraak met Gerwin

Opleidingen

Fitness en Gezondheid

  • Kickbokstrainer level 2 – SKMO
  • Spinning
  • Kettlebell trainer
  • Vipr trainer
  • TRX trainer
  • Voeding