Krachtzorg: Massage therapie, sport- en ontspanningsmassage

Met mijn massage praktijk ‘Krachtzorg’ in Tilburg bied ik verschillende massage behandelingen. Dit kan gericht zijn op lichamelijke klachten, spierpijn of een stukje ontspanning. Mijn naam is Keshia Oomis en ik heb in 2015 mijn opleiding tot sportmasseuse afgerond. Het massage vak greep mij en ben gelijk daarna de opleiding tot massage therapeute gaan volgen.

krachtzorgSportmassage

Het is wetenschappelijk bewezen dat spieren sneller herstellen van hun training na een sportmassage. Met mijn sportmassage wordt de doorbloeding van spieren verbeterd, afvalstoffen en melkzuur worden  afgevoerd en de spierspanning wordt verlaagd. Hierdoor verlaag je het risico op spierpijn en/of blessures.

Heb je juist meer energie nodig voor je training of wedstrijd, dan is een activerende sportmassage vooraf aan te raden. Bij een activerende massage gebruik ik snellere en puntigere technieken waardoor de  doorbloeding versnelt en je zenuwstelsel de juiste prikkels binnen krijgt om in actie te komen. Je wordt zowel fysiek als mentaal voorbereid op je training of wedstrijd.

Ontspanningsmassage

Veel mensen houden spanning vast in hun onderrug en/of nek-schouderspieren. Een massage kan helpen de spieren te ontspannen. Ik gebruik rustige en volle handgrepen voor de juiste ontspannende prikkels. Een ontspanningsmassage kan helpen om mentaal tot rust te komen waardoor je er weer even tegenaan kunt.

Therapeutische massage

Een therapeutische behandeling kan helpen bij a-specifieke klachten. Dit zijn klachten die voort komen uit een disbalans in de fysiologie van het lichaam door bijvoorbeeld een overbelasting. De overbelasting kan zowel mentaal als fysiek tot stand zijn gekomen. Dit komt dan vaak ook voort uit meerdere factoren. Doordat er geen breuken, infecties of een andere stoornissen in de anatomie te vinden zijn, kan de huisarts of een ziekenhuis je vaak niet verder helpen. Bij het intake gesprek vraag ik door naar de kern van de klachten en met de juiste onderzoeken in het bindweefsel en het bewegingsapparaat komen we er samen achter welke behandel methode aansluit. Dat is bijna altijd een massage behandeling in combinatie met bindweefsel massage, triggerpoint therapie en mobilisatie technieken.

Tarieven

30 minuten: € 32,50

60 minuten: € 57,50

 Kvk-nummer: 64569721

www.krachtzorg.com

keshiaMijn website is in de maak, dus houd hem in de gaten want hier vind je ook meer informatie over massage therapie en mijn aanbod als verpleegkundige

Wil je een afspraak maken dan kun je me een mail sturen. Vermeld in de mail je naam en telefoonnummer. Ik zal je dan zo spoedig mogelijk bellen voor de nodige informatie en om vervolgens een afspraak met je in te plannen.

Contact:

Keshia@krachtzorg.com