Personal training Haghorst

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Op zoek naar een personal trainer in Haghorst die jou helpt om jouw fitnessdoelen te bereiken? Je zoektocht eindigt hier! Source Personal Training, gevestigd in Tilburg, is de perfecte partner om je te begeleiden op jouw weg naar succes. En het beste nieuws? Onze locatie ligt op slechts 10 minuten vanuit Haghorst. Benieuwd hoe onze trainingen, gericht op plezier en een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, jou kunnen helpen om de beste versie van jezelf te worden? Lees dan snel verder!

Plezier Staat Voorop

Bij Source Personal Training geloven we dat trainen leuk moet zijn. We begrijpen dat motivatie vaak de sleutel tot succes is. Daarom zorgen onze personal trainers ervoor dat elke trainingssessie een plezierige ervaring is. Je zult met plezier werken aan je doelen, en plezier hebben terwijl je dat doet. Geen saaie routines of eentonige oefeningen bij ons! 

Leren Volhouden voor Langdurig Succes

Een van onze belangrijkste doelen is om jou te helpen leren volhouden. Want veranderingen in jouw levensstijl zijn essentieel voor langdurig succes.

 

Onze personal trainers werken met jou aan het ontwikkelen van gezonde gewoonten en helpen je bij het opbouwen van de juiste mindset om je doelen te bereiken en te behouden. Samen zorgen we ervoor dat je de gewenste resultaten krijgt.

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Word de Beste Versie van Jezelf met Source Personal Training

Bij Source Personal Training draait alles om jou. Onze personal trainers zijn er om jou te begeleiden en te ondersteunen op jouw reis naar succes. Of je nu net begint met trainen of al enige ervaring hebt, wij passen ons aan jouw behoeften aan en bieden trainingen op maat. Onze doelstelling is om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden, zowel fysiek als mentaal. Ben jij blij? Dan zijn wij dat ook.

Ontdek Source Personal Training in Haghorst

Als je in Haghorst woont, hoef je niet ver te reizen voor hoogwaardige personal training. Onze locatie in Tilburg is gemakkelijk bereikbaar, wat betekent dat je snel bij ons kunt zijn voor jouw trainingssessies. Ontdek ons aanbod personal training en small group training om te zien welke optie het beste bij jou past. Neem contact met ons op via onze contactpagina om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen over onze diensten. Vergeet niet om ook onze pagina met recensies te bekijken om te zien wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met Source Personal Training. Ben je klaar voor jouw succesverhaal? We kijken ernaar uit om samen te starten!