Personal Trainer in Hulten

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Op zoek naar een personal trainer in de buurt van Hulten die jou helpt om jouw fitnessdoelen te bereiken? Zoek niet verder! Source Personal Training, gevestigd in Tilburg, is jouw stok achter de deur om de beste versie van jezelf te worden. Met een reistijd van ongeveer 10 minuten (of een ontspannen fietstocht) vanuit Hulten ben je zo op onze locatie. Lees verder om te ontdekken hoe onze wetenschappelijk onderbouwde aanpak, plezierige trainingssessies en persoonlijke begeleiding jou helpen om jouw fitnessdoelen te bereiken.

De Plezierige Weg naar Jouw Doelen

Bij Source Personal Training geloven we dat trainen leuk moet zijn. Daarom staat plezier centraal in al onze trainingssessies. We begrijpen dat het behalen van fitnessdoelen een uitdaging kan zijn, maar met de juiste motivatie en een positieve benadering kunnen we samen geweldige resultaten bereiken. Onze personal trainers zorgen ervoor dat elke trainingssessie een leuke en motiverende ervaring is, zodat je gemotiveerd blijft om aan je doelen te werken. Jij blij, wij blij!

Wetenschap achter Jouw Succes

Onze wetenschappelijk onderbouwde aanpak is de sleutel tot het behalen van duurzame resultaten. We begrijpen dat geen twee mensen hetzelfde zijn, daarom ontwikkelen we trainingsprogramma’s die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.

 

Met behulp van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technieken zorgen onze personal trainers ervoor dat je effectief en efficiënt traint, wat leidt tot snellere en betere resultaten.

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Word de Beste Versie van Jezelf

Bij Source Personal Training draait alles om jou en jouw persoonlijke groei. We willen dat je de beste versie van jezelf wordt, zowel fysiek als mentaal. Onze personal trainers zijn er om jou te begeleiden, te ondersteunen en je te motiveren om jouw doelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je algehele conditie wilt verbeteren, wij zijn hier om ervoor te zorgen dat jij je doelen behaald.

Ontdek Source Personal Training

Als je in Hulten woont en op zoek bent naar personal training, hoef je niet ver te reizen. Onze locatie in Tilburg is binnen handbereik. Bekijk ons aanbod personal trainingen en small group training om te ontdekken welke optie het beste bij jou past. Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. En vergeet niet om een kijkje te nemen op onze pagina met recensies om te zien wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met Source Personal Training. We staan te popelen om jou te helpen op jouw reis naar een gezondere en fittere levensstijl!

×