Personal training Riel

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Woon je in Riel en ben je op zoek naar een personal trainer om jouw fitnesdoelen te bereiken? Dan zijn de mogelijkheden dichterbij dan je denkt! Source Personal Training, gevestigd in Tilburg, is de perfecte plek om de beste versie van jezelf te worden. En het goed nieuws? Vanuit Riel is het met de auto slechts 10 minuten naar Tilburg. Oké, ietsje langer als je met de fiets komt, maar dan heb je wel meteen je warming-up gehad! Ben je benieuwd hoe onze coaching op training, voeding, herstel en gedrag jou kan helpen om effectief te trainen en jouw doelen te bereiken?

Coaching op Training, Voeding, Herstel en Gedrag

Bij Source Personal Training geloven we in een holistische benadering van fitness. Dat betekent dat onze personal trainers coaching bieden op verschillende aspecten, waaronder training, voeding, herstel en gedrag. We begrijpen dat jouw succes afhangt van meer dan alleen fysieke training. Daarom werken we nauw met je samen om jouw levensstijl en gewoonten te optimaliseren, zodat je blijvende resultaten kunt behalen. Ben jij blij? Dan zij wij dat ook!

Effectief Trainen voor Optimaal Resultaat

Onze focus ligt op effectief trainen. Jouw tijd is natuurlijk kostbaar, daarom ontwikkelen we trainingsprogramma’s die het meeste uit elke minuut halen.

 

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je algehele conditie wilt verbeteren, onze personal trainers zorgen voor workouts die specifiek zijn afgestemd op jouw doelen en jouw niveau. Dat is nog eens effectief trainen.

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Een Plek waar de Trainers naar Jou Luisteren

Onze personal trainers begrijpen dat jij uniek bent. We luisteren naar jouw behoeften, wensen en doelen. Of je nu specifieke sportprestaties wilt verbeteren, gewicht wilt verliezen of gewoon fitter wilt worden, we passen ons aan om jou te ondersteunen op jouw fitnessreis.

Ontdek Source Personal Training in Riel

Als je in Riel woont, is hoogwaardige personal training dus slechts 10 minuutjes van je verwijdert! Onze locatie in Tilburg is gemakkelijk te bereiken, zodat je snel bij ons kunt zijn voor jouw trainingssessies. Ontdek ons aanbod personal training en small group training om te zien welke optie het beste bij jou past. Neem contact met ons op via onze contactpagina om een afspraak te maken of voor meer informatie. Bekijk ook onze pagina met recensies om te zien wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met Source Personal Training. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jou te helpen jouw fitnessdoelen. Laten we samenwerken om de beste versie van jezelf worden. Wij zijn er klaar voor, jij ook?