Personal Trainer Tilburg: Over Darryl Grant

Al van jongs af aan ben ik al bezig met en geïnteresseerd in sport. Helaas was het thuis niet bekend wat een gezond voedingspatroon inhield. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik met overgewicht kampte in mijn tienerjaren. In deze tienerjaren heb ik een blessure opgelopen met als gevolg dat ik een revalidatietraject in moest. Dit was de eerste keer dat ik in aanraking kwam met krachttraining als middel. Hierdoor ben ik gemotiveerd geraakt om me meer bezig te houden met trainen en het aanleren van een gezond voedingspatroon.

Na jaren zelf op de trainingsvloer ben ik begonnen aan de opleiding Sports Science aan de Sporthogeschool van Fontys te Eindhoven. Ook heb ik aan de universiteit in Worcester te Engeland Sports Science gestudeerd.

Boodschap
De boodschap die ik wil meegeven is dat trainen leuk kan zijn en dat je middels trainen op zowel mentaal als fysiek vlak vele doelen kunt bereiken. Ik heb mensen mogen begeleiden van jong tot oud in zowel de recreatieve als therapeutische sportsector.

Passie
Mijn passie is om mensen te helpen bij het bereiken van hun doelen, zowel in de recreatieve als performance sector. Met de juiste mentaliteit en drive is er veel mogelijk en kan je jezelf nog een aantal keren goed verrassen.

Dromen
Mijn ultieme dromen zijn om atleten te mogen begeleiden bij het behalen van hun beste fysiek en performance en het ondersteunen van sporters bij hun doelstellingen in welke sector dan ook. Iedereen is welkom om zijn/haar dromen samen met mij te verwezenlijken.