Personal Trainer in Udenhout

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Hey daar, sportieveling uit Udenhout! Ben je op zoek naar een personal trainer die écht naar je luistert? Pak dan je fiets of stap in de auto en binnen 10 minuten kun je aan de slag bij Source Personal Training in Tilburg. Bij Source Personal Training maken we van volhouden geen opgave, maar een succesverhaal. Wij leren je de kneepjes van het volhouden – niet alleen in de gym, maar in je hele levensstijl. En dat allemaal met een dosis goede humor en een vleugje Tilburgse charme.

Volhouden Wordt Een Makkie met Source PT

Bij Source Personal Training maken we van volhouden geen opgave, maar een succesverhaal. Wij leren je de kneepjes van het volhouden – niet alleen in de gym, maar in je hele levensstijl. En dat allemaal met een dosis goede humor en een vleugje Tilburgse charme.

Een Luisterend Oor voor Elk Fitnessverhaal

Voel je je soms niet gehoord in de sportschool? Bij Source PT in Tilburg is dat verleden tijd. Onze trainers luisteren niet alleen naar je fitnessdoelen, maar ook naar je zorgen, je successen en die ene slechte grap die je gewoon moet delen.

 

Personal training is bij ons echt persoonlijk, en we beloven dat we je nooit het zwijgen zullen opleggen – tenzij je de plank-oefening aan het uitvoeren bent!

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Maandelijkse Assessments: Jouw Vooruitgang in Kaart Gebracht

Houd je van progressie? Wij ook! Daarom hebben we bij Source PT een maandelijks assessment om jouw vooruitgang te meten en te vieren. Dit is jouw moment van glorie, waar we samen kijken hoe ver je bent gekomen en wat de volgende stappen zijn. En vergeet niet, vanuit Udenhout ben je er zo; voor je het weet sta je weer voor onze deur, klaar voor de volgende uitdaging.

Start vandaag met personal training bij Source PT

Wacht niet langer! Of je nu uit Udenhout komt of nog verder weg woont, jouw persoonlijke fitnessreis begint bij Source PT in Tilburg. Neem contact met ons op via onze contactpagina en laat ons je begeleiden naar een gezondere, sterkere en gelukkigere jij. Benieuwd naar ervaringen van anderen? Duik in de inspirerende verhalen op onze ervaringenpagina. Laat die reistijd je niet tegenhouden en word onderdeel van onze community. Tot snel!