Maak kennis met onze Personal Trainers

‘Wij werken in Tilburg en omgeving!’

Bij Source Personal Training word jij begeleid door gemotiveerde en professionele trainers. Zij zijn jouw inspirators tijdens het proces om de beste versie van jezelf te worden. Ze slepen je door de zwaarste periodes heen, helpen je overeind als het écht niet meer gaat en motiveren om door te zetten. Met de personal trainers van Source PT bouw je een band op die je voor de rest van je gezonde, slanke en fitte leven niet meer vergeet!

Onze personal trainers komen tot de kern van waarom mensen niet doen waarvan ze weten dat ze het moeten doen om tot de gewenste resultaten te komen. Source Personal Training wil dat de doorzetters en aanpakkers die om hulp hebben gevraagd, de hulp krijgen die ze nodig hebben. Zo bereiken ze wat ze willen! Maak kennis met onze personal trainers uit Tilburg en omgeving!

Ontmoet de trainers van Source PT

Rob Fijneman

Maaike Frijters

Tabita van Nieuwkerk

Sporten met een personal trainer: wat houdt dat in?

‘Jouw goals, onze goals!’

De personal trainers van Source Personal Training stellen aan aan de hand van jouw leeftijd, jouw doel(en) en je fysieke eigenschappen een passend programma samen. We gaan je niet alleen begeleiden op het gebied van training, ook voeding, mindset en rust/herstel zijn belangrijke focuspunten in ons programma.  We gaan aan de slag met een programma dat past bij het behalen van jouw doelen. Speciaal voor jou samengesteld gebaseerd op onze vier belangrijkste pijlers: training, voeding, herstel en mindset. Dát is het grote verschil tussen Source Personal Training en een gewone fitnessstudio. We gaan voor maximaal resultaat met een minimale impact op je sociale leven.

Een personal trainer zorgt ook voor de mentale ondersteuning, helpt je bij tegenslagen en leert je over je grenzen gaan. Trainen met een persoonlijke begeleider is daarnaast veilig en professioneel: de kans op blessures is zeer laag.