Onze missie:

Mensen inspireren en helpen bij het creëren van een blijvende transformatie in hun levensstijl

De juiste begeleiding is belangrijk!

Sportscholen vergelijken is lastig. Wie voldoet er écht aan jouw wensen? Welke sportclub helpt jou met het behalen van jouw doelen? Bij Source Personal Training geven we je de kans om vrijblijvend kennis te maken met onze sfeer, begeleiding en faciliteiten.

Openheid

Wees open naar je trainer toe en vertel wat er in je hoofd omgaat. Zo kunnen we bepalen of we de training dienen aan te passen.

 

Eerlijkheid

Eerlijkheid duurt het langst en de weg naar maximaal resultaat is helaas geen rechte lijn. Wees eerlijk tegen je trainer als het een keer niet zo lekker gaat.

 

Vertrouwen

Je mag er 100 % van uitgaan dat alles wat jij in vertrouwen tegen je trainer vertelt ook daadwerkelijk tussen jou en je trainer blijft.

 

Fun

Sporten en werken aan de beste versie van jezelf moet vooral leuk en leerzaam zijn. Lachen en plezier maken is dan ook een essentieel onderdeel van de trainingen en het proces.

 

Maak kennis met het team

Bij Source PT word jij begeleid door gemotiveerde en professionele trainers. Zij zijn jouw inspirators tijdens het proces om de beste versie van jezelf te worden. Ze slepen je door de zwaarste periodes heen, helpen je overeind als het écht niet meer gaat en motiveren om door te zetten. Met de personal trainers van Source PT bouw je een band op die je voor de rest van je gezonde, slanke en fitte leven niet meer vergeet!

Onze personal trainers komen tot de kern van waarom mensen niet doen waarvan ze weten dat ze het moeten doen om tot de gewenste resultaten te komen. Source Personal Training wil dat de doorzetters en aanpakkers die om hulp hebben gevraagd, de hulp krijgen die ze nodig hebben. Alleen zo bereik je wat je wilt! Maak kennis met onze personal trainers uit Tilburg en omgeving.

Het totaalplaatje

Binnen Source PT gaan we altijd voor het totaalplaatje zodat je niet alleen resultaat behaalt maar dit ook gemakkelijk kunt volhouden. Als deelnemer aan de programma’s van Source PT verschillen jouw behoeften ten opzichte van je mede sporters en op elk van de 4 pijlers wordt maatwerk geleverd zodat voor jou de juiste balans ontstaat.
Zo vormen de 4 pijlers de basis voor het duurzaam resultaat dat jij wenst. Alle diensten die we aanbieden zijn gefundeerd in de 4 pijlers sport, voeding, mindset en herstel.

Training en Voeding App

Door bij te houden wat je eet, hoeveel je beweegt en wat je voortgang is krijg je een mooi overzicht. Zo kun je zien of je onder of boven jouw persoonlijke energiebehoefte zit. En ook je weeg- en meetmomenten worden ingevoerd in de app. Hiermee krijgen jij én je personal trainer inzicht in jouw resultaat. Daarnaast stelt het ons in staat om jouw programma te evalueren en optimaliseren. Alleen op die manier kun je het maximale resultaat bereiken.

Vraag direct gratis proefsessie aan

×