Personal Group Training

Raak jij gemotiveerd van je personal trainer én je sportmaatjes?

Samen en toch persoonlijk

 Trainen in groepsverband maar ook graag de extra uitdaging van een persoonlijke training?
Een Personal Group Training (PGT) bestaat uit maximaal 8 personen. Bij deze beperkte omvang staat persoonlijke begeleiding in de training voorop. Daarnaast werkt het samen sporten vaak extra motiverend en uitdagend. In een Personal Group Training werk jij zelfstandig aan je trainingsprogramma. Er is altijd een Personal Trainer aanwezig om je te motiveren, corrigeren en jouw vragen te beantwoorden.

Al vanaf €11,- per trainingssessie

Bij de start is een assessment inbegrepen: dan gaan we kijken wat voor jou de beste oplossing is. Vervolgens bepaal je zelf wanneer je weer een pgt-sessie wil inplannen. Wij willen dat je in betrouwbare handen bent: een professional die weet wat ‘ie doet en samen met jou op professionele wijze jouw grenzen opzoekt. Samen werken we aan jouw succes! 

Al vanaf €11,- per trainingssessie

Bij de start is een assessment inbegrepen: dan gaan we kijken wat voor jou de beste oplossing is. Vervolgens bepaal je zelf wanneer je weer een pgt-sessie wil inplannen. Wij willen dat je in betrouwbare handen bent: een professional die weet wat ‘ie doet en samen met jou op professionele wijze jouw grenzen opzoekt. Samen werken we aan jouw succes! Een Personal Group bestaat uit maximaal 8 personen. Bij deze beperkte omvang staat persoonlijke begeleiding in de training voorop en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend.

Personal Group Training biedt jou

Kennismakingssessie
Assessment
Onbeperkt trainen
Een trainingsprogramma voor 6, 12 of 18 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

Daarnaast kun je ook deelnemen aan

Bokslessen

Bootcamp

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan