Personal training in Berkel Enschot

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Hallo daar! Ben je op zoek naar een personal trainer in de buurt van Berkel Enschot? Dan hebben we goed nieuws! Source Personal Training zit een Tilburg, slechts een korte, energieke fietstocht van 10 minuten van je verwijderd. Stel je voor: je trapt je dagelijkse bezigheden van je af terwijl je naar ons toe fietst, klaar om te werken aan de beste versie van jezelf. Dat is nog eens een warming-up!

Wetenschappelijke Aanpak voor Jouw Doelen

Bij Source Personal Training werken we niet zomaar in het wilde weg. Nee, wij hanteren een wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Dat betekent dat je niet alleen zweet, maar ook slim traint. We zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste fitnesswetenschap, zodat jij de voordelen plukt. Van Berkel Enschot tot Tilburg, wij zijn jouw wetenschappelijke partner in crime als het gaat om fitness. Meer weten? Kijk snel op onze Personal Training pagina.

Jouw Stok Achter de Deur in Tilburg

We weten hoe het gaat: het leven is druk en soms schiet sporten erbij in. Maar niet bij ons! Source Personal Training is jouw stok achter de deur. We zijn niet alleen je trainer, maar ook je coach, motivator en de grootste fan.

 

Met ons als jouw persoonlijke cheerleader, zul je ontdekken dat je meer kunt dan je denkt. En dat op slechts 10 minuten van Berkel Enschot! Klaar voor die stok achter de deur? Onze Small Group Training wacht op je!

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Het alternatief voor de reguliere sportschool

Ben je het beu om een nummer te zijn in de menigte van een reguliere sportschool? Source PT in Tilburg is hét alternatief. Wij bieden de voordelen van personal training met een persoonlijke touch. Dus of je nu uit Berkel Enschot komt of nog verder weg woont, wij zijn jouw thuisbasis voor fitness.

Begin Jouw Fitnessreis Vandaag

Waarom zou je wachten? De reis naar een gezondere en gelukkigere jij begint vandaag. Source Personal Training is er voor iedereen in de regio Berkel Enschot en verder. Je bent maar een kort tripje verwijderd van je fitnessdoelen. Zet de eerste stap en neem contact op via onze contactpagina. Wil weten wat anderen ervan vinden? Onze ervaringenpagina spreekt voor zich. Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan. Tot snel!

×