Personal training Biest-Houtakker

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Ben je op zoek naar een personal trainer in Biest-Houtakker om jouw fitnessdoelen te bereiken? Zoek niet verder! Source Personal Training, gevestigd in Tilburg, is de perfecte partner om je te helpen de beste versie van jezelf te worden. In slechts 10 minuten ben je al bij ons op locatie. Een kort autooritje dus of pak de fiets voor een goede warming-up! Ontdek hoe onze trainingen, gericht op persoonlijke aandacht en wetenschappelijke onderbouwing, jou kunnen helpen jouw fitnessdoelen te bereiken.

100% Aandacht voor Jou!

Bij Source Personal Training staat jouw succes centraal. Wij geloven in 100% aandacht voor jou en jouw specifieke doelen. Onze personal trainers zijn er om je persoonlijk te begeleiden en te ondersteunen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of je algehele conditie wilt verbeteren, wij passen ons aan jouw behoeften aan en ontwikkelen een op maat gemaakt trainingsprogramma dat specifiek is afgestemd op jouw doelen.

Maandelijks Assessment voor Optimaal Resultaat

Bij Source Personal Training begrijpen we het belang van meten en bijsturen. Daarom bieden we maandelijkse assessments aan om jouw voortgang te evalueren en eventuele aanpassingen aan je trainingsprogramma te maken. Dit zorgt ervoor dat je altijd op het juiste spoor blijft en de beste resultaten behaalt. Dat is pas effectief trainen!

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Word de Beste Versie van Jezelf met Source Personal Training

Bij Source Personal Training geloven we dat iedereen de potentie heeft om de beste versie van zichzelf te worden. Onze personal trainers zijn toegewijd om je te helpen die potentie te bereiken. Hoe? We dagen je uit om je grenzen te verleggen en samen werken we aan jouw groei, zowel fysiek als mentaal. We maken trainen leuk en motiverend, zodat je gefocust blijft om aan je doelen te werken.

Ontdek Source Personal Training in Biest-Houtakker

Hoogwaardige personal training ver weg? Nee joh! Onze locatie in Tilburg is vanuit Biest-Houtakker gemakkelijk bereikbaar, wat betekent dat je snel bij ons kunt zijn voor jouw trainingssessies. Ontdek ons aanbod  personal training en small group training om te zien welke optie het beste bij jou past. Neem contact met ons op via onze contactpagina om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen over onze diensten. Bekijk ook onze pagina met recensies om te zien wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met Source Personal Training. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan jouw succesverhaal! Samen gaan we jouw doelen bereiken en de beste versie van jezelf worden.

×