Personal Trainer in Biezenmortel

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Ben je op zoek naar een personal trainer in de buurt van Biezenmortel die jou helpt om je fitnessdoelen te bereiken? Zoek niet verder! Source Personal Training, gevestigd in Tilburg, is jouw partner in het realiseren van een gezondere en fittere levensstijl. En het beste van alles? Onze locatie in Tilburg ligt op slechts een korte rit van ongeveer 15 minuten vanuit Biezenmortel. Lees verder om te ontdekken hoe onze maandelijkse assessments, wetenschappelijk onderbouwde aanpak en persoonlijke trainingsprogramma’s jou kunnen helpen de beste versie van jezelf te worden.

Een Persoonlijke Aanpak in de Buurt van Biezenmortel

Als je in Biezenmortel woont en op zoek bent naar personal training, ben je bij Source Personal Training aan het juiste adres. Onze locatie in Tilburg is gemakkelijk bereikbaar, wat betekent dat je binnen no-time bij ons bent voor jouw trainingssessies. Kom lekker met de fiets en heb meteen je warming-up achter de rug! Iedereen is uniek en heeft andere fitnessdoelen en behoeften. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak die is afgestemd op jouw individuele doelen en niveau. Onze ervaren personal trainers zijn toegewijd om jou te helpen je doelen te bereiken en de beste versie van jezelf te worden. Ben jij er klaar voor?

Maandelijks Assessment voor Jouw Vooruitgang

Bij Source Personal Training geloven we in het meten van vooruitgang en het aanpassen van jouw trainingsprogramma op basis van jouw prestaties. Daarom bieden we maandelijkse assessments aan om jouw voortgang te evalueren en eventuele aanpassingen te maken aan je trainingsschema. Zo ben je altijd op de goede weg om je doelen te bereiken en het maximale uit elke trainingssessie te halen.

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Word de Beste Versie van Jezelf

Bij Source Personal Training draait alles om jou. We zijn er om jou te ondersteunen, te motiveren en te begeleiden op jouw reis naar een gezondere en fittere levensstijl. Onze personal trainers zullen je pushen om het beste uit jezelf te halen en je helpen je grenzen te verleggen. Samen werken we aan het bereiken van jouw doelen en het ontwikkelen van een levenslange liefde voor fitness en gezondheid.

Ontdek Source Personal Training

Source Personal Training is slechts een korte autorit of fietsrit van je verwijderd. Onze toegewijde personal trainers staan klaar om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden. Ontdek ons aanbod van personal training, personal group training en de voordelen van onze wetenschappelijke benadering. Wil je een afspraak inplannen of wat meer informatie krijgen? Neem dan contact met ons op. Bekijk ook onze pagina met recensies om te zien wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met Source Personal Training. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan voor een gezonder en fitter leven!

×