Personal training Diessen

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Ben je op zoek naar een personal trainer in Diessen die je helpt om je fitnessdoelen te bereiken? Zoek niet verder! Source Personal Training is jouw stok achter de deur om de beste versie van jezelf te worden. En goed nieuws: onze locatie in Tilburg ligt slechts op 15 minuten afstand vanuit Diessen. Benieuwd hoe onze trainingen, gericht op plezier en veiligheid, jou helpen om je maximale potentie te ontdekken? Lees dan snel verder!

Een Veilige Omgeving om te Groeien

Bij Source Personal Training begrijpen we dat iedereen uniek is. Iedereen heeft ten slotte zijn of haar eigen fitnessniveau. Daarom bieden we een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt werken aan jouw doelen zonder je te hoeven vergelijken met anderen. Onze ervaren personal trainers zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt en moedigen je aan om je grenzen te verleggen op een manier die bij jou past. Trainen moet natuurlijk ook leuk zijn, toch? 

Plezier en Motivatie staan centraal

Wij geloven dat trainen leuk moet zijn! Trainen moet geen opgave zijn, maar een plezierige ervaring waar je naar uitkijkt. Onze personal trainers zullen je motiveren en inspireren om elke trainingssessie als een kans te zien om te groeien en sterker te worden.

 

Bij Source Personal Training staat plezier centraal, zodat je gemotiveerd blijft om aan je doelen te werken.

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Wij Zijn Jouw Stok Achter de Deur

Gemotiveerd blijven en consistent trainen is niet altijd even makkelijk. Dat snappen we helemaal! Daarom zijn onze personal trainers er om jou te ondersteunen in je fitnessreis en te zorgen dat je tóch iedere keer weer komt opdagen. We dagen je uit om het beste uit jezelf te halen en helpen je om consistent vooruitgang te boeken. Ben jij er klaar voor?

Ontdek Source Personal Training in Diessen

Tijd om de volgende stap te zetten in jouw fitnessreis! Neem contact met ons op via onze contactpagina om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen over onze diensten. En vergeet niet om onze pagina met recensies te bekijken om te zien wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met Source Personal Training. We staan te popelen om samen met jou aan de slag te gaan!