Personal training Esbeek

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Op zoek naar een personal trainer in Esbeek? Dan hoef je niet verder te zoeken! Source Personal Training, gevestigd in Tilburg, staat voor je klaar om je te begeleiden om jouw fitnessdoelen te bereiken. En dat op slechts 10 minuten vanuit Esbeek. Fijn hè? Lees verder om te ontdekken hoe onze trainingen, gericht op plezier en persoonlijke groei, jou kunnen helpen je maximale potentie te ontdekken.

Een Veilige Omgeving om je Doelen te Verwezenlijken

Bij Source Personal Training begrijpen we dat iedereen uniek is en zijn of haar eigen fitnessniveau heeft. Daarom bieden we een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt werken aan jouw doelen zonder je te hoeven vergelijken met anderen. Onze ervaren personal trainers zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt en moedigen je aan om je grenzen te verleggen op een manier die bij jou past. Jouw succes staat bij ons voorop! Ben jij blij? Dan zijn wij dat ook.

Plezier en Motivatie: Onze Kernwaarden

Wij geloven dat trainen leuk moet zijn! Trainen moet geen opgave zijn, maar juist een plezierige ervaring waar je naar uitkijkt. Dat is natuurlijk heel makkelijk gezegd. Maar onze personal trainers zullen je motiveren en inspireren om elke trainingssessie als een kans te zien om te groeien en sterker te worden.

 

Bij Source Personal Training staat plezier centraal, zodat je gemotiveerd blijft om aan je doelen te werken. Samen zullen we lachen, zweten en winnen!

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Wij Zijn Jouw Stok Achter de Deur

We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om gemotiveerd te blijven en consistent te trainen. Daarom zijn wij jouw stok achter de deur! Onze personal trainers ondersteunen jou je hele fitnessreis en zorgen er voor dat je tóch iedere training komt opdagen. Want eerlijk is eerlijk, alleen zo zie je pas écht resultaat. We dagen je uit om het beste uit jezelf te halen en helpen je om consistent vooruitgang te boeken. Samen gaan we voor succes!

Ontdek Source Personal Training in Esbeek

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw fitnessreis? Source Personal Training is er om je te helpen. Neem contact met ons op via onze contactpagina om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen over onze diensten. Wil je weten wat andere mensen zeggen over ons? Bekijk dan onze pagina met recensies. We kunnen niet wachten om samen aan de slag te gaan en jou te helpen om de beste versie van jezelf te worden. Tot snel!