Personal training Gilze

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Woon je in Gilze en ben je op zoek naar een personal trainer? Dan zijn er in jouw omgeving meer mogelijkheden dan je denkt. Source Personal Training, gevestigd in Tilburg, is de ideale plek om de beste versie van jezelf te worden. En het beste is, onze locatie ligt op slechts 10 minuten van Gilze! Met de auto ben je er dus in no-time. Of ga lekker met de fiets en heb gelijk je warming-up alvast achter de rug. Lees verder om te ontdekken hoe onze coaching op training, voeding, herstel en gedrag jou kan helpen om effectief te trainen en jouw doelen te bereiken.

Coaching op Training, Voeding, Herstel en Gedrag

Bij Source Personal Training begrijpen we dat fitness meer is dan alleen fysieke oefeningen. Er komt natuurlijk veel meer bij kijken. Daarom bieden onze personal trainers coaching op alle aspecten van jouw fitnessreis, inclusief training, voeding, herstel en gedrag. We geloven dat een holistische aanpak de sleutel is tot blijvend succes. Je werkt daarom nauw samen met je personal trainer om samen jouw levensstijl te optimaliseren en blijvende veranderingen te realiseren.

Effectief Trainen voor Optimaal Resultaat

Onze focus ligt op effectief trainen. Jouw tijd kostbaar, dus streven we ernaar om elke minuut in de sportschool maximaal te benutten.

 

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of jouw algehele conditie wilt verbeteren, onze personal trainers ontwikkelen trainingsprogramma’s die specifiek zijn afgestemd op jouw doelen en capaciteiten. Ben jij er klaar voor?

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Een Plek waar de Trainers naar Jou Luisteren

Onze personal trainers begrijpen dat jij uniek bent. We luisteren naar jouw behoeften, wensen en doelen. Om jouw te ondersteunen passen we onze benadering hierop aan. Source Personal Training ben je geen nummer; je bent een waardevol lid van onze fitness community, en we zijn vastbesloten om jou te helpen je doelen te bereiken.

Ontdek Source Personal Training in Gilze

Als je in Gilze woont, zijn de mogelijkheden voor hoogwaardige personal training lekker in de buurt. Onze locatie in Tilburg is gemakkelijk te bereiken, zodat je snel bij ons kunt zijn voor jouw trainingssessies. Bekijk ons aanbod personal training en small group training en ontdek welke optie het beste bij jou past. Neem contact met ons op via onze contactpagina om een afspraak te maken of voor meer informatie. Bekijk ook onze pagina met recensies om te zien wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met Source Personal Training. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jou te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken. Tot snel!