Personal training Goirle

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Welkom bij Source Personal Training, waar jouw fitnessreis een persoonlijke touch krijgt. Je vindt ons in het bruisende Tilburg, slechts 10 minuutjes verwijderd van Goirle. Hier staat jouw personal trainer te popelon om aan de slag te gaan. Of je nu te voet, met de fiets of de auto komt, je bent zo bij ons voor een personal training ervaring van topklasse. Ontdek zelf hoe wij met onze unieke aanpak en humor jouw fitnessdoelen binnen handbereik brengen!

Effectief Trainen: Maximale Resultaten in Minimale Tijd

Bij Source Personal Training begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom focussen we op effectieve trainingen. Geen tijdverspilling, alleen zweet en resultaat. Onze trainers zijn experts in het ontwikkelen van programma’s die perfect aansluiten op jouw lichaam en doelen. Met onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat je alles uit je training haalt, tot de laatste minuut. En dat allemaal met een lach, want wie zegt dat trainen saai moet zijn? Wil je meer weten? Check onze Personal Training pagina.

Een Holistische Aanpak: Training, Voeding, Herstel en Gedrag

Bij Source Personal Training geloven we niet in half werk. Onze aanpak is holistisch, en dat betekent dat we niet alleen naar je trainingen kijken. Voeding, jouw herstel en je gedrag spelen een cruciale rol in je succes. Dus, of je nu uit Goirle komt of verder weg, wij staan voor je klaar met een totaalpakket.

 

We coachen je op alle fronten om ervoor te zorgen dat je niet alleen je doelen bereikt, maar ze ook behoudt. Klinkt dat goed? Neem een kijkje op onze Small Group Training pagina voor een gezellige en effectieve groepstraining.

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

100% Aandacht voor Jou: Persoonlijk en Toegewijd

Bij ons ben je geen nummertje. Wij geloven in 100% aandacht voor jou. Dit is wat personal training bij Source Personal Training zo uniek maakt. Onze trainers zijn er daarom volledig voor jou, met trainingen op maat en altijd een luisterend oor. We leren je graag kennen, begrijpen je uitdagingen en vieren samen je successen. Zin in een persoonlijke benadering? Kom langs en ervaar het zelf! Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Neem dan een kijkje op onze ervaringenpagina.

Jouw Fitnessreis: Begin Hem Vandaag!

Waarom wachten? Jouw fitnessreis begint vandaag. Of je nu uit Goirle komt of ergens anders in de regio, Source Personal Training is jouw bestemming voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Met een mix van professionaliteit, humor en oprechte aandacht zorgen we ervoor dat je elke training met een glimlach verlaat. Klaar om te beginnen? Neem contact op via onze contactpagina en zet vandaag nog de eerste stap naar een betere versie van jezelf!