Personal training Haaren

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Hey, Haaren! Ben je op zoek naar een personal trainer die je net dat zetje geeft dat je nodig hebt? Goed nieuws: Source Personal Training is slechts een energieke fietsrit van 10 minuutjes verwijderd van je voordeur! Laat “Personal trainer Haaren” meer zijn dan een Google-zoekopdracht; laat het de start zijn van jouw fitnessavontuur bij ons in Tilburg.

Jouw Persoonlijke Stok achter de Deur

Komt jouw innerlijke couch potato iets te vaak naar boven? Geen zorgen, bij Source Personal Training zijn wij jouw persoonlijke stok achter de deur. Of je nu een boost nodig hebt na een lange werkdag of een duwtje in de rug op een vroege ochtend. Wij staan voor je klaar. En met de korte reistijd vanuit Haaren heb je geen excuus meer om niet te komen!

Holistische Coaching: Meer dan Alleen Spieren Kweken

Bij Source Personal Training in Tilburg geloven we in een complete benadering van jouw welzijn. Dat betekent dat we niet alleen je spieren trainen, maar ook je voeding, herstel en gedrag onder de loep nemen.

 

We zorgen ervoor dat je niet alleen fitter wordt, maar ook gezonder en gelukkiger. En dat allemaal op een steenworp afstand van Haaren.

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Trainers die Echt naar je Luisteren

Bij Source PT wordt er naar je geluisterd – en niet alleen als je het juiste aantal reps roept. Jouw doelen, zorgen, prestaties en zelfs je slechtste fitnessgrappen; we horen het allemaal graag. Onze trainers zijn er om je te ondersteunen, te begeleiden en aan te moedigen, elke stap van de weg.

Ontdek het Zelf: Begin je Reis bij Source Personal Training

Ben je klaar om de stap te zetten? Kom dan vanuit Haaren naar onze sportschool in Tilburg. Ontdek wat we te bieden hebben op onze Personal Training pagina, doe mee met onze levendige Small Group Training, neem contact op via onze contactpagina of lees de positieve ervaringen van anderen op onze recensiepagina. Wij zijn er klaar voor, en jij?