Personal training Hilvarenbeek

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Op zoek naar een personal trainer in Hilvarenbeek om jouw fitnessdoelen te bereiken? Dan hoef je niet verder te zoeken!Source Personal Training, gevestigd in Tilburg, is de ideale plek om de beste versie van jezelf te worden. En het goede nieuws is dat onze locatie in Tilburg slechts 10 minuten rijden is vanuit Hilvarenbeek. Pak de auto of kom lekker op de fiets om gelijk een goede warming-up te hebben voor je trainingssessie. Ontdek hieronder onze persoonlijke aanpak en toegewijde trainers jou kunnen helpen jouw fitnessdoelen te bereiken.

Een Persoonlijk beweegprogramma voor jou

Bij Source Personal Training begrijpen we dat geen twee mensen hetzelfde zijn. Daarom bieden we persoonlijke training en beweegprogramma’s aan die specifiek zijn afgestemd op jouw unieke doelen, behoeften en fysieke capaciteiten. Onze personal trainers werken nauw met je samen om een programma te ontwikkelen dat jou uitdaagt en je helpt om de gewenste resultaten te behalen. Persoonlijk, effectief én leuk!

Sporten in een omgeving waar je je thuis voelt

In tegenstelling tot de drukte van reguliere sportscholen, biedt Source Personal Training een omgeving waar je je thuis voelt.

 

We streven ernaar om een warme en gastvrije sfeer te creëren waarin je je op je gemak voelt en in alle rust kunt trainen. Onze sportschool is geen plek waar je jezelf hoeft te vergelijken met anderen; het is een plek waar je kunt groeien op jouw eigen tempo.

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Een Plek waar Trainers naar Jou Luisteren

Jouw wensen en behoeften staan bij ons centraal. We begrijpen dat jouw doelen en wensen ook veranderen naarmate je vordert. Je gaat ten slotte steeds meer progressie zien! Daarom passen we ons programma samen met jou aan. Onze trainers zijn er om jou te motiveren, te ondersteunen en te inspireren, en we zijn vastbesloten om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden. Ben jij er klaar voor?

Ontdek Source Personal Training

Onze locatie in Tilburg is vanuit Hilvarenbeek dichterbij dan je denkt. Wat betekent dat je snel bij ons kunt zijn voor jouw trainingssessies. Ontdek ons aanbod personal training en small group training en kies de optie die het beste bij jou past. Neem contact met ons op via onze contactpagina om een afspraak te maken of voor meer informatie. Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Bekijk dan ook onze pagina met recensies. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te helpen jouw fitnessdoelen! Samen zullen we jouw doelen verwezenlijken en de beste versie van jezelf worden.