Personal training Loon op Zand

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Woon je in Loon op Zand en ben je op zoek naar een personal trainer om jouw fitnessdoelen te behalen? Zoek dan niet verder! Source Personal Training, gevestigd in Tilburg, biedt de ideale omgeving om de beste versie van jezelf te worden. En het mooiste is, onze locatie is slechts een kort autoritje van Loon op Zand verwijderd. Of pak lekker de fiets voor een goede warming-up. Benieuwd  hoe onze coaching op training, voeding, herstel en gedrag jou kan helpen om effectief te trainen en jouw doelen te bereiken? Lees dan snel verder!

Coaching op Training, Voeding, Herstel en Gedrag

Bij Source Personal Training begrijpen we dat fitness meer is dan alleen fysieke oefeningen. Onze personal trainers bieden coaching op alle aspecten van jouw fitnessreis. Denk aan de juiste training, voeding, herstel en gedrag. We zijn ervan overtuigd dat een holistische aanpak de sleutel is tot blijvend succes. Onze trainers werken nauw met je samen om jouw levensstijl te optimaliseren en blijvende veranderingen te realiseren. Ben jij er klaar voor?

Een Holistische Aanpak: Training, Voeding, Herstel en Gedrag

Bij Source Personal Training geloven we niet in half werk. Onze aanpak is holistisch, en dat betekent dat we niet alleen naar je trainingen kijken. Voeding, herstel en gedrag spelen een cruciale rol in je succes. Dus, of je nu uit Goirle komt of verder weg, wij staan klaar met een totaalpakket.

 

We coachen je op alle fronten om ervoor te zorgen dat je niet alleen je doelen bereikt, maar ze ook behoudt. Klinkt dat goed? Neem een kijkje op onze Small Group Training pagina voor een gezellige en effectieve groepstraining.

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Een plek waar trainers naar JOU luisteren

Jouw wensen en behoeften staan bij ons centraal. We begrijpen dat jouw doelen en wensen ook veranderen naarmate je vordert. Je gaat ten slotte steeds meer progressie zien! Daarom passen we ons programma samen met jou aan. Waar heb je behoefte aan en waarop wil jij je focussen? Onze trainers zijn er om jou te motiveren, te ondersteunen en te inspireren, en we zijn vastbesloten om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden. Ben jij er klaar voor?

Ontdek Source Personal Training in Loon op Zand

Ben je klaar om de stap te zetten? Kom dan vanuit Loon op Zand naar onze sportschool in Tilburg. Je bent er sneller dan je denkt. Ontdek wat we te bieden hebben op onze Personal Training pagina, doe mee met onze Small Group Training, neem contact op via onze contactpagina of lees de positieve ervaringen van anderen op onze recensiepagina. Wij zijn er klaar voor, en jij? Samen zullen we jouw doelen bereiken en de beste versie van jezelf worden. Tot snel!