Personal Trainer In Moergestel

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Hey jij, inwoner van Moergestel! Ben je klaar om de beste versie van jezelf te worden? Spring op je fiets en trap die 10 minuten naar Tilburg, waar Source Personal Training voor je klaarstaat. Vergeet die saaie workouts alleen; onze personal trainers zijn hier om je te begeleiden naar jouw persoonlijke top!

Effectief Trainen met een Glimlach

Bij Source PT weten we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom zorgen we ervoor dat elke minuut telt met onze effectieve trainingsmethodes. Van Moergestel tot onze deuren in Tilburg, je bent slechts een paar pedaal trappen verwijderd van een workout die niet alleen je spieren, maar ook je humeur versterkt!

Geen Vergelijkingsdrang, Alleen Jouw Progressie Telt

Vergeet de fitness-selfies en competitie van de standaard sportschool. Bij Source Personal Training is het niet nodig om jezelf te vergelijken met anderen. Hier is het jouw persoonlijke vooruitgang die telt, op jouw eigen tempo. Wij geloven dat de enige persoon waarmee je moet concurreren, de persoon is die je gisteren was.

 

Stel je voor: je stapt binnen bij Source PT en de positieve vibes vliegen je om de oren. Trainen met plezier staat bij ons centraal. We zorgen ervoor dat je elke keer met een grote glimlach naar huis fietst. Want zeg nou zelf, wat is er nu leuker dan lachen terwijl je aan je gezondheid werkt? We weten dat Moergestel prachtig is, maar voor een unieke personal training ervaring is die korte reis naar Tilburg het zeker waard.

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Van Moergestel naar Tilburg: De Reis Waard

We weten dat Moergestel prachtig is, maar voor een unieke personal training ervaring is die korte reis naar Tilburg het zeker waard. Bij Source PT krijg je niet alleen een workout, je krijgt een ervaring die je dag oplicht. Dus waar wacht je nog op? Zet die helm op, stap op de fiets en kom naar ons toe!

Begin Jouw Fitnessreis bij Source Personal Training

Nu weet je het: voor de beste Personal Trainers hoef je niet ver te zoeken. Source PT in Tilburg is jouw bestemming voor fitness, plezier en persoonlijke groei. Ben je klaar om te starten? Bezoek onze Personal Training pagina of ontdek de mogelijkheden van onze Small Group Training. Wil je een afspraak inplannen of heb je nog vragen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Op onze ervaringenpagina lees je bovendien wat anderen van ons vinden.  Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan. Tot snel!