Personal training Poppel

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Ben je op zoek naar een personal trainer in Poppel om jouw fitnessdoelen te bereiken? Zoek niet verder! Source Personal Training, gevestigd in Tilburg, is jouw partner op de weg naar succes. En het goede nieuws is dat onze locatie in Tilburg maar 20 minuten rijden is vanuit Poppel. Ben je benieuwd  hoe onze coaching op training, voeding, herstel en gedrag jou kan helpen de beste versie van jezelf te worden? Lees dan snel verder!

100% Aandacht voor Jou!

Bij Source Personal Training draait alles om jou en jouw persoonlijke doelen. We begrijpen dat geen twee mensen hetzelfde zijn, daarom bieden we 100% aandacht voor jou en jouw unieke behoeften. Onze personal trainers werken nauw met je samen om een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op jouw doelen, lichaam en levensstijl. Zo weet je zeker dat je kiest voor een training die écht bij je past.

Wetenschappelijk Onderbouwde Aanpak

Onze trainingen zijn gebaseerd op een wetenschappelijk onderbouwde aanpak. We combineren de nieuwste inzichten in fitness, voeding, herstel en gedrag om ervoor te zorgen dat je op een effectieve en efficiënte manier jouw doelen bereikt.

 

Bij Source Personal Training begrijpen we de fysiologie van het lichaam en passen we deze kennis toe om jou te helpen je doelen op een veilige en doeltreffende manier te bereiken.

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Het Alternatief voor de Reguliere Sportschool

Source Personal Training is hét alternatief voor de reguliere sportschool. We bieden meer dan alleen een ruimte vol fitnessapparatuur. Onze personal trainers zijn jouw coaches en mentoren, die je begeleiden op alle aspecten van jouw fitnessreis. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of specifieke sportprestaties wilt behalen, wij hebben de expertise en toewijding om je te helpen slagen.

Ontdek Source Personal Training in Poppel

Als je in Poppel woont, hoef je niet ver te reizen om hoogwaardige personal training te krijgen. Onze locatie in Tilburg is dichterbij dan je denkt, wat betekent dat je snel en gemakkelijk bij ons kunt zijn voor jouw trainingssessies. Ontdek ons aanbod personal training en small group training en kies de optie die het beste bij jou past. Om een afspraak te maken kun je contact opnemen via onze contactpagina. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen op onze pagina met recensies om te zien wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met Source Personal Training. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te helpen de beste versie van jezelf te worden! Tijd om jouw fitnessdoelen bereiken en jouw succesverhaal schrijven.