Personal training Reeshof

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Woon jij in de Reeshof en ben jij op zoek naar een plek waar je niet alleen een nummer bent? Waar je personal trainer jouw naam kent,  je doelen en ècht weet wie je bent? Spring op je fiets en je bent binnen no time bij Source Personal Training in Tilburg. Hier kunnen we niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan. Laat “Personal trainer Reeshof” niet alleen een zoekopdracht zijn, maar de start van een nieuw avontuur!

Tilburg: Waar Effectief Trainen Ontmoetingsplezier

Geloof ons, de reis van Reeshof naar Tilburg is het waard. Bij Source Personal Training draait het om effectief trainen, maar altijd met een lach. Want we combineren de nieuwste trainingsmethoden met een flinke dosis plezier. Hier ben je aan het juiste adres om fit te worden en te blijven, en dat allemaal terwijl je plezier hebt! Dit maakt het trainen toch net wat leuker.

Een Sportschool Zonder Spiegels en Oordeel

Bij Source PT in Tilburg checken we de ego’s bij de deur. Hier hoef je jezelf niet te vergelijken met de fitness goeroes of Instagram-modellen.

 

We vieren individuele successen en moedigen persoonlijke vooruitgang aan. Elke keer dat je binnenkomt, herinneren we je eraan: het gaat om jouw reis, jouw tempo en jouw resultaten!

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Word de Beste Versie van Jezelf bij Source PT

De reis naar de beste versie van jezelf begint bij onze drempel. Bij Source PT geloven we dat er een superheld in iedereen schuilt. Met persoonlijke aandacht, op maat gemaakte workouts en constante motivatie tillen we je naar een hoger niveau. En we doen het samen, stap voor stap, lach voor lach. Ben jij er klaar voor?

Tilburg Awaits: Start Je Training met Plezier!

Klaar om te starten met een personal training die echt anders is? Vanuit Reeshof fiets je zo naar jouw nieuwe sportieve thuisbasis. Bij Source Personal Training in Tilburg staat plezier centraal, want wij geloven dat lachen het beste supplement is voor elke workout. Bezoek onze Personal Training pagina, sluit je aan bij onze Small Group Training, zeg ‘hallo’ via onze contactpagina of bekijk wat anderen over ons zeggen op de ervaringenpagina. Wij kunnen niet wachten om je te zien. Tot snel!