Personal training Rijen

Deze personal trainer kost maar €32,50 per sessie

Hey, Rijen! Ben je op zoek naar een personal trainer om jou net dat duwtje in de rug te geven? Goed nieuws: Source Personal Training is slechts 10 minuutjes van jouw voordeur verwijderd! Laat de auto lekker staan en kom op de fiets onze kant op. Zo heb je meteen een goede warming-up te pakken.  Laat “Personal trainer Rijen” meer zijn dan een Google-zoekopdracht; laat het de start zijn van jouw fitnessavontuur bij ons in Tilburg. Lees hier alles over hoe onze coaching op training, voeding, herstel en gedrag jou kan helpen om je doelen te bereiken.

Coaching op Training, Voeding, Herstel en Gedrag

Bij Source Personal Training begrijpen we dat fitness meer is dan alleen fysieke oefeningen. De sleutel tot een blijvend succes? Dat is volgens ons een holistische aanpak. Onze personal trainers bieden daarom coaching op alle aspecten van jouw fitnessreis. Denk aan de juiste training, voeding, goed herstel en focus op je gedrag. Je werkt nauw samen met je personal trainer om zo je levensstijl te optimaliseren en te zorgen voor blijvende veranderingen. Ben je er klaar voor?

Een Sportschool waar je je Niet Hoeft te Vergelijken met Anderen

Bij Source Personal Training hoef je je niet te vergelijken met anderen. We creëren een omgeving waarin iedereen welkom is en zich op zijn gemak voelt.

 

Ongeacht je fitnessniveau, leeftijd of achtergrond. Onze sportschool is de plek waar je kunt groeien op jouw eigen tempo zonder je druk te maken over de prestaties van anderen. Ben jij blij, dan zijn wij dat ook. Samen werken we aan jouw doelen.

Waarom 1:1 training voor jou werkt

Haak jij ook elke keer na 3 maanden weer af bij je sportschool? Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar als je deze niet haalt haak je toch af? Dan ben je niet de enige! Wij zijn er om jou te helpen. Het maakt ons niet uit of je een absolute beginner, ervaren sporter of fitnessprofessional bent, ons doel is het behalen van jouw doel!’.

Personal Training 1op1 biedt jou

Gratis intake

Vanaf €32,50/per sessie
De keuze uit 1,2 of 3 sessie per week
Keuze uit 30 of 60 min training
Een trainingsprogramma voor 6 maanden
Analyse van houding en bewegingen
Lichaams- en leefstijlassesment
Voedingsadvies op maat
Maandelijkse evaluatie & Eindevaluatie

De 7 zekerheden van Source PT

De 7 zekerheden van Source PT

Vraag direct gratis proefsessie aan

Een Plek waar de Trainers naar Jou Luisteren

Onze personal trainers begrijpen dat jij uniek bent. We luisteren daarom uitgebreid naar jouw behoeften, wensen en doelen op het gebied van fitness. Om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Bij ons ben je geen nummer, maar een waardevol lid van onze fitness community. We zijn vastbesloten om jou te helpen jouw doelen te bereiken. Let’s do this!

Ontdek Source Personal Training in Rijen

Ben je klaar om de stap te zetten? Kom dan vanuit Rijen naar onze sportschool in Tilburg. Ontdek wat we te bieden hebben op onze Personal Training pagina, doe mee met onze levendige Small Group Training, neem contact op via onze contactpagina of lees de positieve ervaringen van anderen op onze recensiepagina. Wij zijn er klaar voor, en jij?