Recensies

Zij gingen je voor!

Wil jij afvallen? Wil jij weten wat voor resultaat je kunt behalen door te sporten met een personal trainer? Wil jij meer weten over de werkwijze van Source Personal Training? Bekijk en lees nu de bijzondere verhalen van een aantal van onze klanten!

“Roel staat voor mij gelijk aan een levensveranderaar, een stok achter de deur, een luisterend oor, een maatje of ‘schouder’ als je dit nodig hebt, een spiegel waarvan je regelmatig een reality check krijgt, een brok positiviteit die in staat is je uit een negatieve spiraal te halen en bovenal een professional die elke seconde van de dag toegewijd is naar zijn klanten – zelfs buiten de trainingen om. Hij is oprecht, betrokken, verantwoordelijk en in staat je volledig te motiveren om grote stappen te maken. Bij zijn gesprekken en trainingen gaat het niet alleen om het fysieke aspect, maar ook de mentale gemoedstoestand. Hierdoor leer je in de hectiek van het dagelijkse leven bewust te worden van jezelf, je gezondheid en vooral ook je eigen geluk. Hij is een coach en personal trainer waarbij je weet dat je er niet alleen voor staat, je werkt SAMEN aan doelstellingen en bent SAMEN trots op goede resultaten. Roel is voor mij een geschenk uit de hemel, waardoor ik sterker, positiever en gezonder in het leven sta. Wil jij nou ook eindelijk eens echt de knop om zetten? Dan adviseer ik je om nu nog contact op te nemen. Dit zal waarschijnlijk een van de beste beslissingen zijn die je ooit voor jezelf kunt nemen.”

Lynn van Kempen

 

“Ik train nu ruim 3 maanden samen met Roel en kan het iedereen aanraden. Hij laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Roel is een trainer die je het gevoel geeft dat je niet zomaar een nummertje bent, maar dat je er echt toe doet. Ook buiten de trainingen om is hij met je bezig en zorgt voor de nodige hulp waar nodig is. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Tot op de dag van vandaag train ik nog altijd bij Roel en heb geen moment spijt! Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Roel aan het juiste adres! Commitment, discipline en vastberadenheid zijn de sleutel woorden in je ‘relatie’ met Roel. Hij heeft mooie dromen en uitdagingen voor zichzelf gepland in de toekomst, en hij gaat die zeker waar maken!”

Pien van Riel

 

“De juiste klik. Dat was mijn belangrijkste reden om met Roel te gaan trainen. Immers, ik zocht iemand die me op de juiste manier kon prikkelen. Want als deze klik er niet was, zou ik minder snel mijn doel bereiken. Natuurlijk heeft hij de juiste opleiding. Maar zijn mix van uitdagende oefeningen, resultaatgerichtheid en het verkennen van mijn persoonlijke grenzen zonder mijn techniek en veiligheid uit het oog te verliezen, zijn voor mij de ingrediënten van een ideale workout.”
Norberth Korsmit
 “Tien jaar geleden ontmoette ik Roel voor het eerst bij een pilot van Diplan. In de 10 weken die volgde heeft Roel mij op een zeer prettige en kundige wijze begeleid. Nu 10 jaar later ben ik nog meer met mezelf en m’n lichaam bezig. En ook nu weet Roel mij te inspireren om aan te pakken, en vooral te doen! Hij weet wat hij doet en weet dat op een fantastische manier over te brengen naar zijn cliënten. Beter kan niet!”
– Josine van Drunen
 “Met mijn benen nog een beetje trillend van de intensieve personal training sessie met Roel, loop ik voldaan en trots weer naar huis. Ben nu een paar weken bezig en het behalen van mijn doel is iets dat ik uiteraard zelf mag doen, maar het is wel zo fijn dat Roel me hierin weet uit te dagen, te inspireren en te motiveren. Hij luistert, is eerlijk en betrokken en geeft daardoor advies op maat. De PT-sessies met Roel ervaar ik dan ook als prettig en ik weet zeker dat ik mijn doel ga halen.”
– Veronique Schoots

 

ZET DE EERSTE STAP
 “Ik vind de coaching van Roel erg prettig. De manier van interactie, navraag, kunde en kennis stelt me gerust dat ik met mijn hulpvraag bij het juiste adres ben. Niet alleen het schema wat er voor je gemaakt wordt, maar ook een goed gesprek, check-up en persoonlijke touch. Voor mij erg belangrijk om een stok achter de deur te hebben die me niet alleen van advies voorziet maar me ook motiveert en met raad en daad bij staat.”
– Alex Risch
 “Twee jaar geleden heb ik Roel leren kennen via Sule Kaplan van ContourdeTwern. Bij mij voor de flat staan fitness toestellen, en ik vond het jammer dat daar niks mee gedaan werd. Dus heb ik dit aan Sule voor gelegd, en zij had net contact gehad met Roel die graag vrijwilligers werk wilden gaan doen. Dus Sule een afspraak gemaakt met ons drieën en het klikte meteen. We hebben een oproep gedaan in het wijkkrantje, en zijn toen gaan starten op dinsdag avond, een avond in de week van juni tot september. En snel hadden we een clubje dat iedere dinsdagavond met ondersteuning van Roel buiten kon sporten. Ook het afgelopen jaar hebben we dit gedaan, we hopen dat ook Roel de volgende zomer ons zal ondersteunen maar dit is nog even afwachten. Ben super blij dat ik Roel mag kennen en wens hem veel succes met al zijn plannen die hij heeft met Source PT.”

– Wilma Melis

 

“Ik ben nu ruim een maand met Roel aan het trainen en de resultaten zijn verbluffend en zeker boven verwachting. Roel is realistisch in het stellen van doelen en coacht me niet alleen fysiek, maar zeker ook mentaal. De trainingen zijn zeer intensief, maar erg afwisselend. Op verantwoorde manier worden mijn grenzen verlegt, iets wat zonder begeleiding toch lastiger is, want juist hier zit mijn ‘winst’. Ik kan het iedereen aanraden!”

– Willem Verhoof

 

“Sinds een aantal maanden is Roel mijn Personal Trainer en dit bevalt uitermate goed. Hij varieert voortdurend van oefeningen zodat ik het niet saai ga vinden en houdt exact rekening met je fitheid van het moment. Dit zodat hij de trainingsintensiteit daarop kan afstemmen. Bovenal is hij geïnteresseerd in mij als mens en is hij oprecht begaan met mijn welzijn. Kortom ik ben zeer te spreken over Roel als mens en als trainer.”

– Tom Ploegsma

 

 

ZET DE EERSTE STAP
“Ik ervaar Roel als een zeer betrokken trainer die de lat voor zichzelf en de ander hoog legt. Hierbij bewaakt hij wel voortdurend de grenzen waarbinnen iemand verantwoord zijn of haar doel wil bereiken. Tijdens zijn sessies motiveert hij de mensen die hij begeleidt op een zelfverzekerde en stimulerende manier om het beste uit zich zelf te halen. Hierbij laat hij tevens zijn veelzijdigheid en kennis op het gebied van factoren die van invloed zijn op op het welbevinden van de mens in zijn geheel zien, zoals bijvoorbeeld de invloed van voeding, leefpatronen etc. Kortom een personal coach die ik een ieder kan aanbevelen. “

– Heleen Eliens

 

“Roel kijkt naar verbeterpunten in je houding, wat je doelen zijn en wat je kunt bereiken.Hij neemt de tijd voor je. Je voelt je erg op je gemak, niet gehaast en raakt extra gemotiveerd hierdoor. Roel is een hele goede trainer.”

– Brigitte de Wit

 

“Ik heb een tijd op maandagavond meegedaan aan de Funxtion lessen bij Roel. Hij geeft hele nuttige en afwisselende lessen. Hij motiveert je heel erg tijdens het sporten waardoor je altijd net iets meer geeft dan je zelf zou doen! Heel fijn om bij Roel te trainen!”

– Kristel Mansvelders

 

“Op maandagavond sport ik in ‘small group training’ met Roel. Hij zorgt ervoor dat je nét dat beetje extra geeft! Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, kijkt kritisch naar je (sport)houding en geeft nuttige tips om dit te verbeteren. Hij is duidelijk heel gepassioneerd in én voor zijn werk en gaat er helemaal voor. Ik train met heel veel plezier bij Roel!”

– Pleun van Hoekel

 

“Source PT is geweldig. Na 12 weken van intensief sporten en bewust eten en drinken heeft Roel ervoor gezorgd dat ik weer “mens” ben en me lekker in m’n lijf voel. Een goed begin om nog eens 12 weken hard te gaan werken aan de volgende stap. Say it, mean it, do it. Een waarheid die je zelf kunt nakomen en die resultaat geeft. Dank je wel, Roel!”

– Robert

“Ik train nu alweer enkele maanden met Roel en het bevalt uitstekend! Hij zorgt er voor dat je het uiterste uit jezelf haalt en je grenzen verlegt. Daarnaast geeft hij goede voedingtips voor het beste resultaat. Just do it!”

– Karin Breukers

 

“Roel is een trainer/coach van harte aanbeveel. Waarom? Hij weet als geen ander op een professionele wijze je een spiegel voor te houden en je te laten werken aan je doelstellingen. Heb jij je doel helder dan is Roel de man om je te begeleiden naar jouw doel!”

– Eric Nijhof

 

“Een tijdje geleden heb ik een kennismakingsafspraak gehad met Roel, omdat ik op zoek was naar een juiste manier van afvallen en gezonder worden. Het was een relaxt informeel gesprek en Roel neemt echt de tijd voor je. Daarnaast stelt hij hele gerichte vragen en vraagt goed door. Roel geeft goed uitleg over wie hij is en hoe hij te werk gaat. Het is eigenlijk het complete plaatje, want naast trainen en voedingsadvies, houdt hij rekening met jouw als persoon, wat je zelfbeeld is en hoe je conditioneringen in elkaar zitten. Hij gaat echt voor het samen, hoewel je het natuurlijk wel zelf moet doen. Een echte coach dus! Helaas kan ik wegens privéomstandigheden, nog, niet gebruik maken van Roel zijn expertise. Maar wie weet in de toekomst. Mocht je af willen vallen, conditie op willen bouwen oid. en het niet alleen kunnen of willen doen, dan raad ik je aan om een keer met Roel af te spreken. Het gesprek alleen al is inzicht gevend!”

– Marja Sonntag-Zwerver

“Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij Roel. Ik zat ‘vast’ en merkte dat het me niet meer alleen lukte om verder te komen. Na een aangenaam gesprek besloot ik te starten met Roel. Twee keer in de week op vaste tijden begon ik met de trainingen. Roel is voor mij niet alleen een trainer, maar hij is betrokken bij alle aspecten van het ‘goed voelen’. Ik besefte me namelijk niet dat je mentale gezondheid een bijzonder grote rol speelt in dit proces. Roel helpt me, op momenten dat ik het somber in zie, positief te denken. Ik sport tegenwoordig met plezier, en het voelt niet als iets wat moet. Ik voel me fit, slanker en durf inmiddels in bikini!”

– Linda van Aubel

“In mei heb ik de stoute schoenen aangetrokken en besloten om een berichtje te sturen naar Roel dat ik op zoek was naar een stok achter de deur om letterlijk en figuurlijk weer lekkerder in mijn vel te komen zitten. Roel nam contact met mij op en al snel zaten we aan een kopje koffie bij Heaven’s Kitchen om te kijken naar de mogelijkheden. Het was een heel fijn gesprek. Ik besloot om de uitdaging aan te gaan met mezelf. Met 3 doelen op zak ben ik nu 2x per week aan het trainen. De ene keer gaat het beter dan de andere keer, maar elke keer ga ik met een voldaan gevoel weer naar huis. Trots op mezelf dat ik weer dingen heb overwonnen. Roel is een fijne trainer/ coach. Hij zorgt ervoor dat elke training weer anders is, geeft veel complimenten (die ik niet altijd aan wil nemen ;)), heeft veel geduld, is flexibel en is ook in voor een social talk tussendoor. Hij zorgt niet alleen voor uitdaging op het fysieke vlak, maar ook op het mentale vlak. Genoeg redenen om er een tweede periode achteraan te plakken!”

– Vivian Welleman

“Ik ben in augustus met Roel in contact gekomen. Na een fijn en goed gesprek zijn we samen aan de gang gegaan, met een paar doelen. Ik ben nu met veel plezier aan het sporten en verleg daarbij steeds mijn grenzen. Ik vind het ongelooflijk hoe hoe Roel je kan motiveren om anders om te gaan met eten, bewegen en je grenzen verleggen. De trainingen zijn intensief, zowel lichamelijk als mentaal. Maar de resultaten verbluffend. Ik ben blij en trots dat ik de stap heb gezet en raad iedereen Roel aan”

– Monique Willemse

“Beste Roel, bij deze willen we je enorm bedanken voor de gewonnen pt sessies, de lichaamsanalyse en het voedingsschema. De opbouw van de lessen was super. Veel variatie en een erg kundige en motiverende begeleiding. Je motiveerde ons, toch een stap verder te gaan. Say it, mean it, do it! Het voedingsschema was erg afwisselend en uitgebalanceerd. Goed vol te houden, en nog lekker ook. Door de handige boodschappenlijst ook nog eens overzichtelijk in te kopen.  De lichaamsanalyse was duidelijk en motiverend. Hierdoor konden we duidelijke doelen stellen, en er mee aan de slag gaan. Veel succes in de toekomst met Source PT!”

– Danielle & Jenifer

 

“In februari 2020 begonnen bij Source PT, vanwege het feit dat ik niet meer zo lening was en dat ik na een wedstrijdje padel behoorlijk last had van mijn onderrug en mijn hamstrings. Na een aantal weken trainen bij Source PT was ik klachtenvrij.

Nu zijn we weer wat weken verder en zetten we in op het harmonieus bewegen van de spiertjes en het verbeteren van de aanzet- en afremsnelheid.
Het trainen bij Source PT heeft ervoor gezorgd, dat ik geen last meer heb van spierpijn en dat mijn snelheid en houding in het spel, sterk is verbeterd.”

– Harald Meurders

“Tijdens een wintersportvakantie met vrienden werd mij duidelijk dat ik met mijn overgewicht niet langer kon leven. Ik kwam lucht en energie te kort om mee te kunnen met mijn maten. Ook lukte het mij niet om zelfstandig mijn skischoenen aan- en uit te trekken. Rede voor een drastische aanpak om gewicht te verliezen. Een maag bypass vond ik in eerste instantie, na overleg met een chirurg, de beste oplossing om van mijn probleem af te komen.
Een dag voor de operatie heb ik de afspraak afgezegd. Het lukte mij in 10 dagen daarvoor 7 kg kwijt te raken door een speciaal dieet. Omdat dit mij goed lukte dacht ik bij mezelf: ik ga dit zelfstandig voortzetten wel met hulp van een personal trainer en met speciale voedingsadviezen.
Dankzij mijn jongste dochter kwam ik in aanraking met Source PT’er  Roel van Buggenum. Ik sloot een contract af voor 90 dagen met een trainingsfrequentie van 2x training per week. Na een paar weken begon ik te voelen dat mijn spiermassa aan het toenemen was en dat mijn vetpercentage omlaag ging.
Het is dan ook gelukt om in die periode mijzelf fysiek beter te voelen, meer energie op te bouwen en gewicht te verliezen. Door het invullen van een food app kreeg ik grip op hetgeen ik at en dronk. Ik heb daardoor ook mijn eetgewoontes aangepast naar meer vetvrije- en caloriearmer voedsel. Door een vakantie merkte ik dat het niet eenvoudig was om mijn gewicht vast te houden. Ik kwam vervolgens een paar kg aan en het duurde weer een aantal weken voordat ik deze kwijt was. Roel vertelde mij dat dit vaker voorkomt dat een periode van stabilisatie optreed.
Nu ben ik blij dat ik heb doorgezet mede dankzij mijn coach. Vandaag heb ik mijn laatste trainingssessie gehad. In maart maak ik opnieuw afspraken met mijn coach voor een vervolgtraject.
Ik ben erg enthousiast over de aanpak van Source PT en hoop door mijn verhaal ook anderen inspireert.”

– Joos van Kuijk

“Mijn laatste sessie is een feit met als resultaat 13 kilo lichter en mijn eigen gewicht kunnen squaten.

Hoe…? Door 2 uur per week te sporten en gezond en gevarieerd te eten.

Na twee zwangerschappen kort achter elkaar en daardoor heel wat extra kilootjes was het tijd om zelf weer de touwtjes in handen te nemen en op zoek te gaan naar een juiste balans tussen sporten en voeding. Na mijn gesprek bij Roel Van Buggenum ben ik samen met Max Tuerlings aan de slag gegaan. Source PT, en dan in mijn geval trainer Max Tuerlings geeft je de kans om succesvol te zijn. Eerlijkheid, proffesionele begeleiding en de juiste uitrusting zijn enkele elementen die je kunt verwachten van Source PT maar uiteindelijk ben jij wel degene die bepaalt of het een succes wordt of niet. Determination is the key!”

Anne Marie Harvey

“Na lang twijfelen heb ik contact gezocht met source pt. Ik zag steeds motiverende berichten langskomen op fb, veel interessante artikelen en wilde zelf meer inzicht verkrijgen in mn lichaam. Na veel wikken en wegen heb ik me ingeschreven voor de summer shape samen met een vriendin. De trainingen zijn lekker intensief, maar haalbaar en gezellig. De dag erna voel je duidelijk dat je wat gedaan hebt en met de tijd merk je dat je steeds meer en zwaarder kan trainen.
Op eigen houtje al flink wat kilo’s verloren maar het lukte me niet om mn gewicht constant te houden. Met dit programma ben ik erachter hoe ik dit wel kan doen en welke eventuele consequenties eraan vast hangen. Altijd nee zeggen tegen lekkere dingen werkt niet! De food app heeft me veel inzicht gegeven in de eiwitten etc in mijn voeding. Ik was eerst alleen bezig met kcal tellen en kijk nu wel verder dan dat.
Ik zou source pt zeker aanraden bij mijn omgeving. Het is naast leerzaam erg gezellig, je kan altijd je vragen stellen en de trainers staan altijd voor je klaar, ook als het even niet zo lekker gaat.
De eerste stap is een berichtje naar Roel met je doelen/wensen en dan moet het zeker weten goedkomen
Mijn leven heeft weer energie, uitzicht op een platte buik en inzicht hoe ik mijn gestelde doelen ga behalen.
Thanks Roel! Ik ga nu richting stadspark voor een sportieve zaterdagochtend met een bootcamp training!”

–  Tessa Fijnekam

“De afgelopen jaren heb ik meerdere diëten geprobeerd met wisselende effecten. Van een vriendin van mij had ik goede verhalen gehoord over Source PT. Na een fijn intakegesprek met Roel had ik besloten om te gaan starten met PT. Lori was mijn begeleider. Vanaf het eerste moment voelde ik me bij haar op mijn gemak. Ik heb veel geleerd met betrekking tot voeding. Vaak geeft ze ook tips en heeft ze geholpen met het maken van een weekschema. Iets wat voor mij erg fijn is. Een drukke baan met een studie er naast en een druk sociaal leven is structuur nodig. Ik kon Lori ook altijd appen als ik een vraag had. Meestal stond ik al in de winkel en kreeg ik al meteen antwoord op mijn vragen. Helaas heb ik nog niet het gewenste resultaat bereikt, maar ik heb er wel veel van geleerd. Ik merk ook dat het hele programma goed bij mij past. Vanaf volgende week ga ik de draad weer oppakken met PGT. Say it, mean it, do it!”

–  Charlene de Boek

“Dank voor de support van de afgelopen 5 maanden waarin ik 2 x per week van jullie leerde hoe nou verder door te pakken. Ik ben op een nette strenge plezierig dwingende manier terug op de rails gezet. Samen de grens opgezocht en gevonden. Ik slaap beter en voel me veel fitter. Nu enkele maanden op eigen kracht verder, en daarna kom ik na s terug om te meten waar ik dan sta. Dank voor alles.”

Frans de Bruijn

“Ik had nog nooit een echte grote poging gedaan om iets aan mijn figuur te doen. Wel had ik af en toe wat aangerommeld met voedingsapps en kookboeken. Ik wist gewoon echt niet hoe het moest. Bij SourcePT heb ik naast een heleboel gesport, ook superveel informatie gekregen over hoe je op een gezonde manier fit kunt worden en af kunt vallen. De informatiebijeenkomsten en recepten waren voor mij heel erg nuttig. Ik heb in 90 dagen echt geleerd hoe ik gezond én lekker kan eten. Nu is het een kwestie van volhouden, maar ook na de 90 dagen laten ze je bij Source niet zomaar los, en krijg je genoeg handvaten en tips mee hoe je verder kunt. Ik voelde me heel persoonlijk begeleid, en het aantal totaalleden verbaasde me, omdat het voelt alsof je iedereen kent, en iedereen ook echt wil weten hoe het met je gaat. Beginnen bij SourcePT is een van de beste keuzes die ik het afgelopen jaar gemaakt heb. Dat klinkt misschien klef en heel reclame-ig, maar het is echt zo!”

–  Emmie van den Hoek

“Je zult maar Vincent Jessen heten en trainer zijn bij Source PT.
En dan wordt er zomaar een klant in je schoot geworpen die:

–        20kg te zwaar is
–        Last heeft van reuma
–        Behoorlijke rugproblemen heeft
–        Geen conditie heeft

Tja, een behoorlijke uitdaging, maar die zijn we samen aangegaan.

Vincent moest wel alles in de strijd gooien maar dankzij zijn adviezen, tips en trics en coachingsgesprekken  ben ik toch best trots op mezelf. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de geweldige trainingen (maatwerk), stimulerende gesprekken en het afbeulen met net steeds een stapje meer.

Heb ik alles bereikt? Nee, ik ben er nog lang niet, maar dankzij Vincent voel ik me beter dan ooit, kan ik me veel soepeler bewegen ondanks mijn reuma en vind ik sporten leuk.

Je kunt me dan ook maar liefst 3x per week tegen komen bij Source PT.
Maar dit alles heb ik wel mede te danken aan een geweldige trainer.

Vincent bedankt!”

–  Esseline

Diepe buiging voor Source PT

Er zijn heel veel fitness studio’s en sportscholen in Tilburg, maar zoals Source PT vind je ze nergens. Wat ik meteen al positief verrassend vond toen ik in augustus 2018 had besloten om me in te schrijven voor de personal training, was de intake. Niet even een lijstje doorlopen, maar een echt gesprek over mijn diepere drijfveren en doelen ten aanzien van mijn gezondheid en vitaliteit. Hier zitten mensen die verder kijken dan alleen je helpen om ‘in shape’ te komen, dacht ik meteen. Wat een verademing. Mijn coach Vincent bewees vanaf de eerste dag hoe serieus hij zijn taak nam om mij stapsgewijs naar een nieuwe leefstijl te begeleiden. Niet dat ik structureel ongezonde keuzes maakte, – ik at geregeld vegetarisch en deed aan cardiofitness en yoga –  maar met de jaren waren er wel patronen ingeslopen die niet echt bijdragen aan een duurzame gezondheid. Mijn doel was om in 1 jaar 10 kilo af te vallen, waardoor ik ook hopelijk minder last zou hebben van de zenuwbeknelling bij mijn linkerheup, waar ik al jaren mee kampte.

Tijdens de lessen kreeg ik gerichte oefeningen, die mijn buikspieren versterkten maar vooral mijn mobiliteit verbeterden. Ik leerde dat ik er baat bij had om zo veelzijdig mogelijk te bewegen en ik ontdekte hoe leuk het is als je dat ook nog op een speelse manier kan doen. Wat Source PT zo bijzonder maakt, is dat ze integraal kijken naar vitaliteit. Niet alleen wat je eet en drinkt en hoe je beweegt, maar ook wat je tegen jezelf zegt, de druk die je ervaart, de mate van rust die je neemt en de spanning die je onbewust opslaat. En dan heb ik het nog niet over de voedingsadviezen. In die eerste maanden hielp het me enorm door elke dag in de App bij te houden wat ik at en hoe de verhoudingen waren tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Inmiddels heb ik de app niet meer nodig en weet ik aan welke knoppen ik kan draaien om de balans weer te herstellen. Na een half jaar personal training ga ik nu verder met de personal group training in het besef dat ik inmiddels 7 kilo ben afgevallen, maar vooral in het besef dat ik de regie heb over mijn gezondheid.”

–  Raymond Godding

“In februari 2020 begonnen bij Source PT, vanwege het feit dat ik niet meer zo lening was en dat ik na een wedstrijdje padel behoorlijk last had van mijn onderrug en mijn hamstrings. Na een aantal weken trainen bij Source PT was ik klachtenvrij.

Nu zijn we weer wat weken verder en zetten we in op het harmonieus bewegen van de spiertjes en het verbeteren van de aanzet- en afremsnelheid.
Het trainen bij Source PT heeft ervoor gezorgd, dat ik geen last meer heb van spierpijn en dat mijn snelheid en houding in het spel, sterk is verbeterd.”

– Harald Meurders

“Al jaren ben ik bezig met afvallen en weer aankomen en weer afvallen en weer aankomen.
Vaak viel ik zelfstandig wel een kilo of 10 af, maar dit kwam er altijd weer terug aan plus een paar extra kilo’s.
Hier was ik helemaal klaar mee en in de zomer van 2020 was ik wederom zelf wat kilo’s afgevallen, maar ik wist dat ik nu iets anders moest gaan doen om dat door te blijven zetten. Toen kwam ik terecht bij source pt.
Hier wordt er echt gekeken naar de persoon achter het gewicht en is er oprechte interesse en ondersteuning. Ik voel me gehoord en begrepen door mijn trainer Rob, ook al zijn z’n trainingen soms aan de zware kant 🙂 . Maar je moet er zelf ook wat voor over hebben om je doelen te bereiken! Door de hulp van source pt ben ik niet terug gevallen in mijn oude patronen en in totaal 25 kg afgevallen”

“Hoe ik terechtkwam bij Source PT😊

Na een heftige persoonlijke periode waarbij Ik de nodige kilo’s was bijgekomen en geen enkele puf had om in beweging te komen, moest ik een knoop doorhakken.
Mezelf in beweging zetten lukte niet dus toen heb ik mezelf afgevraagd of een personal trainer iets voor mij zou zijn.
Het issue echter was dat ik echt een HEKEL heb aan mensen die me zeggen wat ik moet doen 😇
Eind mei had ik een intake bij Roel in het Leijpark (begin Corona) en na afloop kon ik wel janken omdat m’n conditie niet meer bestaand was.
Als personal trainer kreeg ik Rob toegewezen. Doel was afvallen, spieren kweken en m’n schouderblessure kwijtraken.
De PT lessen waren tof, zwaar en absoluut de moeite waard. Ik heb veel gelachen maar nog meer gevloekt en vervloekt, gezucht en gepuft want ik heb moeten zwoegen en zweten van Rob. Heerlijke spierpijn mogen ervaren als ik Rob z’n favoriete oefening moest doen 🥵
Dit alles leidde wel tot een gewichtsverlies van 12 kg in dik 3 maanden. M’n taille, heupen en de rest werden flink wat centimeters smaller en m’n blessure verdween.
Na 4 maanden ben ik overgestapt van PT naar PGT wat me uitstekend bevalt. De hekel die ik had om controle uit handen te geven is samen met de kilo’s ook verdwenen.
Ik zou niet meer terug willen naar zo’n grote onpersoonlijke sportschool.
Ik ben blij met de personal touch … trainers die elke les vragen hoe het met je gaat, je valkuilen bespreken, tips geven, een compliment geven, oprechte interesse tonen en je helpen je doel te bereiken.
Mijn oprechte dank aan alle instructeurs die me geholpen hebben om te komen waar ik nu ben.
Jullie zijn de beste!

Aan iedereen die twijfelt over PT.. deze sportschool is een absolute aanrader.”

 

ZET DE EERSTE STAP