Andy

Ik ben Andy, de nieuwe personal trainer van SourcePT. Vanuit Zwitserland, waar het al begon op de middelbare school: mijn vader was mijn eigen sportdocent. Ik ben opgegroeid in een sportieve omgeving, maar ik was er zeker niet direct goed in. Ik was goed op het gebied van uithoudingsvermogen, maar absoluut niet op het gebied van kracht of conditie. Van pesten tot situaties bij voetballen waarbij ik mijn vertrouwen en plezier in sport verloor. Ik ontdekte overigens mijn eigen sterke punten, en vanaf daar begon mijn eigen passie voor trainen. Om te begrijpen hoe ons lichaam zichzelf ontwikkelt en aanpast, ben ik diëtist geworden. Met de juiste informatie, was en ben ik ervan overtuigd dat mensen hun doelen veel beter kunnen bereiken, op een gezonde én leuke manier.

Voor mij is het belangrijk om de “waarom” achter jouw doelen te begrijpen. Wanneer dit duidelijk is, kan ik je helpen om naar een volgend niveau te komen. Juist door je aan te passen aan je persoonlijke geschiedenis, je eigen levensstijl (gezien, werk en voeding), fysiek niveau en eigen behoefte: zowel mentaal als fysiek. Ik geloof dat personalisatie voor ieder individu ervoor kan zorgen dat doelen sneller en beter bereikt worden. Met de juiste informatie over sport en voeding, geef ik jou graag dat volledige pakket. Niet alleen om te trainen, maar ook om je de juiste brandstof te geven voor dat trainen: mentaal en fysiek.

Wie ik dan ben als personal trainer? Ik ga hoe dan ook eerlijk met je zijn. Wat is jouw doel? Is die realistisch en haalbaar, of misschien niet op dit moment? Hoe kan ik jou op een leuke manier leren dat sport meer is dan alleen lijden en spierpijn? Ik ken de niveaus van sport, ik ken de worstelingen en het verschil tussen motivatie en discipline, maar uiteindelijk ben ik hier om gewoon een goed en leuk moment met je te creëren, terwijl jij je eigen doelen bereikt.

×