Bart Boon

Hey fanatieke sporters bij Source!
Ik wil mij even voorstellen..
Ik ben Bart Boon, de nieuwe personal trainer bij Source! Ik wil jullie graag een inkijkje geven in mijn persoonlijk verhaal en waarom ik uiteindelijk in dit werkveld terecht ben gekomen.

 

Vanaf jongs af aan was ik de langste van mijn leeftijdsgenoten. Hierbij kwam kijken dat ik redelijk dun gebouwd ben. Ik heb dan ook flink wat jaren moeten trainen om trots te zijn op mijn fysiek. Toen ik begon met krachttraining was ik 73 kilo met een lengte van 1,95 op 16 jarige leeftijd. Je kan je wel voorstellen wat voor beeld dat geeft. Een stuk langer dan de rest en automatisch een beetje slungelig.

 

Vanuit enige onzekerheid maar ook enthousiasme in wat mogelijk was, ben ik begonnen met krachttraining. Nadat ik die stap gemaakt had, ben ik tientallen kilo’s aangekomen en heeft het mij zowel fysiek en mentaal veel gebracht. Waarbij fitness een oprechte obsessie en passie is geworden, is het zo ver gekomen dat ik momenteel anderen mag helpen met hun eigen doelen.

 

Naast de kennis die ik heb opgedaan uit mijn ervaring heb ik recent de HBO opleiding Sportkunde in Eindhoven afgerond. Momenteel blijf ik mij verdiepen in het vak en ben ik bezig met de Henselmans PT Cursus.

 

Mocht je mij dus een keer tegenkomen in de studio of ben je toevallig aanwezig bij de personal group training die ik begeleid, twijfel dan niet om mij aan te spreken!
Ik vind veel passie in het helpen van anderen en ik beantwoord graag je vragen. Wie weet tot snel!