Gerwin van Delst

Aangenaam, ik ben Gerwin van Delst, trainer en sportman in hart en nieren. Ik woon in Tilburg met mijn vrouw en 2 dochtertjes. Lesgeven lijkt mij in de genen te zitten, want naast de sportieve lesactiviteiten die ik verzorg ben ik onderwijskundige en docent aan een hbo instelling in Tilburg.

Als kind begon ik met voetbal en hardlopen, in de kielzog van mijn vader. Voetballen kon ik best aardig, maar tijdens mijn 19de levensjaar vond ik mijn ware passie, vechtsport! Ik begon destijds met Thaiboksen in Uden. Later voegde ik hier ook Yoseikan Budo en MMA aan toe. Zodoende heb ik zowel Thaiboks- als grapplingwedstrijden gevochten. In Uden is mijn carrière als instructeur ook van start gegaan. Ik startte destijds, na ongeveer 3 jaar hard werken, als assistent Thaiboks instructeur.

In 2006 ging ik in Tilburg wonen en belandde ik, na een half jaar Krav Maga, in de wereld van Kyokushin (full contact) Karate. Hier beleefde ik, samen met een fantastisch team, mijn grootste successen in mijn vechtsportcarrière. Ik heb zowel nationaal als internationaal op mooie toernooien gevochten. Parallel hieraan gaf ik les in MMA, Crossfit, Boksen en Thaiboksen en werd vaak ingezet als Personal Trainer.

Naast vechtsport hebben (extreme) uitdagingen mij ook altijd getrokken. Zo heb ik, naast Kennedymarsen en diverse obstacle runs, o.a. ook de “Dodentocht”, “Iron Viking” en de “Great Wall Marathon” volbracht.
Heden ten dagen leid ik een Kyokushin wedstrijdteam in Breda en beoefen ik zelf nog steeds Thaiboksen en Kyokushin Karate op recreanten niveau. Bij Source verzorg ik (kick)bokslessen. Ik bereid de lessen gedegen voor, maar sta ook zeker open voor suggesties om de lessen nog leuker en effectiever te maken. Ik ga altijd uit van SAFETY AND FUN FIRST!