Rob Fijneman

Als een van de personal trainers bij source vind ik het belangrijk dat we niet geloven in mythes, spannende verhalen en wondermiddeltjes als het gaat over bijvoorbeeld afvallen of spier opbouw. Waar ik wel in geloof is in de verhalen van onze klanten, iedereen heeft een verhaal waarmee ze bij Source Personal Training komen en elk verhaal is anders. Elk verhaal moet ook anders worden aangepakt om tot het resultaat te leiden waar je naar toe wilt werken. Dat is hoe ik als Personal trainer graag te werk ga een aanpak gericht op het individu.

Het behalen van een doel is een puzzel. We beginnen met het leggen van de randen, ook wel het assessment genoemd. In het assessment zoek ik alvast de puzzel stukjes met de zelfde kleuren bij elkaar. Blauw voor bewegen, geel gaat over je voeding, rood over je emoties en stress, zwart gaat bijvoorbeeld over je slaap en zo zijn er nog wat rest kleuren. Maar nu moeten we alles nog aan elkaar verbinden en daarvoor missen we nog een aantal stukjes, anders was je niet bij ons terecht gekomen daar wil ik je graag bij helpen.

Dan nog iets over mezelf, als je terug leest hou ik niet van mythes, spannende verhalen en wondermiddeltjes als het gaat over het personal trainen maar wel als ik thuis zit en een boek lees. Ik heb nogal wat jaren gevoetbald en daar ben ik niet super goed in maar ik vind het wel erg leuk om te doen. Naast personal trainer geef ik ook sportlessen op een sport BSO want werken met kinderen in de gymzaal heeft iets magisch voor mij, dan kan ik soms ook even terug kind zijn en mag ik dus mee gaan in spannende verhalen. Zo is er nog genoeg over mezelf te vertellen, maar dat komt wel als je eenmaal bent begonnen bij Source personal training. Maar dan wil ik eerst wat over jou weten.