Transformatieverhaal van: Ad de Kok

Het verhaal van Ad

Een kleine vier maanden geleden werd ik door één van mijn dochters gebeld met de mededeling dat ik een prijs gewonnen had op facebook, dit verbaasde mij want ik doe nooit mee met deel en like acties etc, toch maar even nagekeken en wat bleek ik had inderdaad een actie van Source PT geliked en wat bleek inderdaad ik had dus gewonnen : 3 maanden personal training !! Eerst nog even de boot afgehouden, je kent dat wel moet nog op vakantie, heb het druk, etc etc daarna toch maar afspraak gemaakt met Roel en wat bleek ondanks het leeftijdsverschil hadden we gelijk een “klik “ !

"Ik ben zo enthousiast dat ik besloten heb na de gewonnen prijs van 3 maanden gratis PT, nog langer met Roel door te trainen."

 

Overigens ik was ervan overtuigd dat ik al volop sportte en al goed bezig was, dit gezegd hebbende voor wat betreft voedsel en drankjes lap ik het een en ander al jaren aan mijn laars en dacht het dus met “wat” sporten wel te redden, nou niet dus !! Want bij de intake bleek ik toch wel, ondanks dat ik niet echt zwaar was, 87 kilo, dat m.n. mijn vet percentage hoog was en dat ik er nou ook niet meer bepaald als een jonge god uitzag.

Dus aan de slag met Roel, zoals ik al zei we hadden vanaf het begin een goede klik en het sporten ging ook vanaf het begin goed, enkel het op mijn voedsel letten 2000 cal. per dag gaat door de week prima, maar de weekenden zijn soms wat lastig en dan druk ik me voorzichtig uit, maar ondanks dit heb ik zeer goede resultaten geboekt.

Deze week hebben we dus de balans opgemaakt en m.n. de zgn. voor en na foto’s spreken boekdelen, ik ben ca. 7,5 kilo afgevallen van 87 kg naar 79,5 kg en van deze 7,5 kg is meer dan 6 kilo vet waarvan weer een groot deel op de organen zat en dat wil je dus niet !!! Dus tot zover heeft het werken met Roel mij niet alleen optisch een beter lichaam bezorgd maar ben ik ook na 4 maanden een stuk gezonder !

Ik ben zo enthousiast dat ik besloten heb na de gewonnen prijs van 3 maanden gratis PT, nog langer met Roel door te trainen, nu wil ook zien hoe ver ik kan gaan in dezen, bovendien heeft mijn enthousiasme ook andere gezinsleden gemotiveerd om met Roel in zee te gaan, mijn vrouw is nu 3 weken bezig en al 3,2 kg kwijt, waarvan ook meer dan 2 kilo vet en ook mijn dochter is na haar zwangerschap fanatiek begonnen en ook zij boekt gelijk resultaat.

Wij ervaren het werken met Roel als prettig, de trainingen zijn afwisselend, hij is een rustig, aangenaam persoon en wat betreft zijn voedingsadviezen, niks is echt verboden, dus geen crash diëten, of het verbieden van bepaalde soorten voedsel, alles is toegestaan als je maar onder het aantal calorieën blijft, zelfs als je weet dat je gaat zondigen mag je e.e.a. compenseren en dit werkt ! Eigenlijk is het heel simpel als je meer verbrandt dan erin komt val je af, en alle andere afslankgoeroes, mediahypes, etc etc werken eigenlijk niet, ook bij Source PT krijg je niks cadeau, je moet er wel iets voor doen, maar het is te doen, ik spreek uit ervaring!”

Ad de Kok

×