Transformatieverhaal van: Amy van Rijswijk

Het verhaal van Amy

“Sommige van jullie hebben mij al wel eens gezien bij Source PT maar sommige ook nog niet.

11 weken geleden hebben een vriendin van me en ik de like en deel actie gewonnen via Facebook. Ik ben zelf altijd in een prima conditie geweest door zelf naar de sportschool te gaan. Dit heb ik helaas een te lange tijd laten liggen en vond ik het erg lastig om mezelf er weer toe te zetten. Dit cadeau was dus een stapje in de goede richting. Ik heb dit direct met beiden handen aangepakt en een bepaald doel voor mezelf gesteld.

Dit gaat niet zonder slag of stoot waardoor er weleens een haat-liefde verhouding ontstaat

Wij mochten aan de slag met PT’er Jeroen. De eerste les werden we natuurlijk flink afgemat, waar hij erg van kon genieten en ik kon letterlijk en figuurlijk wel JANKEN! Maar ik ben iemand van me woord en als ik ergens aan begin dan maak ik het ook af .

Eerste weeg moment woog ik 61 kilo en nu 11 weken verder 56,8!!!!! Mijn lichaam krijgt haar lijnen weer terug en het zit allemaal even weer net wat strakker in mijn vel.

De uitdaging is nu om zwaarder te gaan trainen en meer spieren te gaan kweken. Dit gaat niet zonder slag of stoot waardoor er weleens een haat-liefde verhouding ontstaat tussen mij en Jeroen Haha! Toch ben ik blij dat ik SOURCE PT heb leren kennen want het voelt bijna als thuis komen. Lekker gemoedelijk en er hangt altijd een fijne sfeer. De andere sporters tonen interesse in je en iedereen helpt elkaar. TOP!

Nou nu heb ik dus nog 5 weken te gaan en die gaan we ook nog samen knallen Jeroen!

Het begint bij jezelf maar goede begeleiding is zo belangrijk en FIJN. Dus wil je dit? Dan moet je bij SOURCE PT zijn