Transformatieverhaal van: John Murre

Het verhaal van John

“Het einde van 3 maanden training bij Source PT… Eind september 2016. Wat gaan we doen grotere broeken kopen of sporten…? Ok sporten dus, ik ben al lid van een sportschool maar blijkbaar kan ik mijzelf niet motiveren om de stap te zetten en ervoor te gaan. Een aantal jaar geleden ben ik door een personal trainer het sporten leuk gaan vinden en heel veel afgevallen, helaas ben ik door de dingen die gebeuren in het leven weer terug gevallen en weer fors aangekomen en in plaats van de sportschool te gaan bezocht ik mijn koelkast.

Nu 3 maanden verder kan ik weer 5 km hardlopen

 

Ok op zoek naar een personal trainer dus, al snel kwam ik uit op Source PT op het Koningsplein ( lekker makkelijk daar woon ik 1 minuut vandaan ). Mailtje gestuurd en daarna een afspraak gemaakt met Roel om te kijken of Source PT iets voor mij was en voornamelijk bepalen wat mijn doelen zijn. Erg prettig gesprek gehad met Roel en besloten om aan de gang te gaan.

Doelen: • Sporten weer leuk gaan vinden • Mijn eetpatroon weer op orde krijgen • Afvallen/ tevreden zijn met wat je in de spiegel ziet Ik ben gekoppeld aan Pascal voor de trainingen en de support, prima match erg professioneel en een onwijs sympathieke vent die weet hoe hij mij moet “aanpakken” Eind oktober mijn eerste les en jawel de griep hoera…. Toch gegaan om te kijken wat er mogelijk is als je je niet helemaal fit voelt , uiteraard hield Pascal mij nauwlettend in de gaten en heb ik geen volledig uur getraind. Maar goed de eerste stap was gezet, daarna ging het steeds beter en ja met een kwaaltje links en rechts daar wist Pascal altijd wel een aanpassing voor te maken zodat je gewoon kon doortrainen binnen mijn grenzen.

Nu 3 maanden verder kan ik weer 5 km hardlopen en ben ik een heel eind op weg naar mijn einddoel qua afvallen ( rond de 15 kg ben ik kwijt) Daarnaast heb ik weer de drive gevonden om naar mijn “eigen” sportschool te gaan en heb ik weer grip op wat ik eet . Een prima basis waarmee ik verder kan bouwen aan een gezonde leefstijl en om mijn einddoel van het gewicht / spiegelbeeld te gaan bereiken.

Wil je handvatten en een vliegende start maken dan zou ik zeer zeker een oriënterend gesprek aanvragen met wat er voor jou mogelijk is. Ik heb er veel baat bij gehad en ben blij dat ik de stap heb gezet. Pascal dank je wel voor jouw manier om mij te trainen en ik hoop je nooit meer nodig te hebben, dat zou betekenen dat je een onwijs goede job hebt gedaan ( wat je sowieso hebt gedaan trouwens) THNX Source PT en in het bijzonder Pascal.”