Transformatieverhaal van: Klant X

Het verhaal van Klant X

“Ik ben nooit dik geweest, altijd behoorlijk slank. Door omstandigheden verloor ik vorig jaar in korte tijd zo’n vijf kilo, wat in mijn geval neer kwam op 10% van mijn lichaamsgewicht. Met behulp van 84 flesjes Nutridrink kreeg ik er een kilo bij, maar ik besefte me ook dat dit niet echt een goede manier was om aan te komen. Een diëtiste zag ik niet zitten, omdat ik wel wist wat ik moest eten, maar het gewoonweg niet deed. Via internet kwam ik op de site van Roel terecht en ik heb hem benaderd met de vraag of hij misschien iets voor mij kon betekenen. Als tijdens ons eerste gesprek legde hij de vinger op de zere plek

Ik heb mijn lijf zien veranderen van zwak en mager naar gezond en gespierd.

Ik besloot er voor te gaan en twee keer per week te gaan trainen met Roel. De eerste keer trainen was echt een hel. Ik was verzwakt, had geen conditie en vond sporten bovendien gewoon niet leuk. Ik werd op ‘dieet’ gezet. Er werd berekend hoeveel koolhydraten, vetten en eiwitten ik moest binnenkrijgen om op een gezonde manier aan te komen. En dat was veel, heel veel, eten. Door de motiverende gesprekken die ik met Roel had, door de persoonlijke aandacht, kreeg ik het voor elkaar om me aan dit ‘dieet’ te houden. Ik at die drie kilo pasta, omdat ik mijn trainer niet wilde teleurstellen!

Binnen zeer korte tijd had ik al resultaten. Ieder week woog ik een beetje meer, maar ik werd vooral iedere week een beetje sterker. Steeds meer kilo’s liften, steeds meer grenzen verleggen, en vooral steeds meer lol. Ik heb mijn lijf zien veranderen van zwak en mager naar gezond en gespierd. Ik weeg nu bijna tien kilo meer dan op mijn dieptepunt, ik heb een hele nieuwe garderobe moeten aanschaffen en ik voel me beter dan ooit.

De begeleiding van Roel is fantastisch. Stiekem ben ik ondertussen verslaafd aan de PT-sessies en ik kan me niet voorstellen dat ik er ooit mee stop. Dus voorlopig lift ik nog even door!”