Transformatieverhaal van: Moniek Groenen

Het verhaal van Moniek

“Ken je dat? Vol goede moed je inschrijven bij een willekeurige sportschool, helemaal gemotiveerd en na een maand begin je voor jezelf excuses te verzinnen waarom je niet “kunt” gaan. “Te druk” “moe” “afgesproken met een vriend/vriendin” “druk druk druk met werk”.

De begeleiding is geweldig! Om die reden heb ik ook besloten om te blijven sporten bij Roel

Wat Source PT mij heeft gebracht….. al deze excuses zijn bullshit! Tijd investeren in jezelf is het allerbelangrijkste! Ik wilde 10 kg afvallen.

De eerste weken werkte de weegschaal niet echt mee, maar desondanks begon ik wel te merken dat mijn kleding weer beter zat. Cm boven kg dacht ik dus ik ging gewoon door! Uiteindelijk werkte de weegschaal ook mee en in 90 dagen -6 kilo en alles bij elkaar ruim 50cm minder. De begeleiding is geweldig! Om die reden heb ik ook besloten om te blijven sporten bij Roel en zijn team en weet ik zeker dat het me lukt om voor eind september op mijn streefgewicht te zijn en veel belangrijker; lekker in mijn vel blijf zitten en veel meer energie heb dan voordat ik de keuze heb gemaakt om hier te gaan sporten!

Met alle respect voor de grote sportketens…. als je een stalen discipline hebt, werkt het voor je…. maar de begeleiding van Source PT heeft ervoor gezorgd dat mijn ogen geopend zijn en er oom structureel iets veranderd is in mijn leefstijl!

Thanks Roel en Jeroen (en de rest van het team uiteraard)!!!”