Transformatieverhaal van: Monique Willemse

Het verhaal van Monique

“Mijn naam is Monique en ik ben 40 jaar. Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen in de leeftijd van 13, 11, 9 en 7 jaar. Eigenlijk ben ik vanaf ca mijn pubertijd al aan het lijnen en vooral aan het jojoen. Zo’n beetje alles wat er op markt bestaat heb ik in het verleden wel geprobeerd.

Ik ben blij dat ik deze kans heb genomen en dat ik Roel heb leren kennen.

In Juli 2015 was ik eigenlijk wel op mijn zwaarst en was ik er klaar mee. Ondertussen was het voor mezelf wel duidelijk geworden dat ik op de normale manier niet meer slank zou worden. Ik wilde een verwijzing voor een gastric-bijpass. Mijn huisarts wilde hier niet aan meewerken, ik moest eerst maar eens wat gaan doen aan mijn eetstoornis. Boos maar vooral verdrietig ging ik naar huis. Wat nu?

Via via kwam ik in contact met Roel. Na een goed en duidelijk intake gesprek waarin het niet ging over alles wat ik al had gedaan, maar vooral wat ik in de toekomst wilde, heb ik ja gezegd.

Drie keer in de week train ik met Roel. Vol enthousiasme ben ik begonnen en menig keer heb ik me toch afgevraagd waar ik mee bezig was. De trainingen zijn pittig zowel lichamelijk als geestelijk. Maar Roel weet je toch te motiveren en te overtuigen om door te gaan en in jezelf te geloven. Elke keer ben ik weer verbaasd wat ik eigenlijk kan.

Het resultaat mag er zijn. Niet alleen de kilo’s gaan eraf, maar mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen neemt ook toe. Ik sta nu regelmatig voor de spiegel trots te kijken naar mezelf. Dit deed ik enkele maanden geleden niet, als er maar iets was waarin ik mezelf kon zien vermeed ik die situatie.

Ik ben blij dat ik deze kans heb genomen en dat ik Roel heb leren kennen. Maar ook dat hij het aandurfde om mij te gaan trainen. Vol vertrouwen ga ik door en blijf ik trainen bij Roel. Voorlopig 3 x in de week om nog meer resultaat te krijgen en te behouden.

Positief kijk ik naar de toekomst, waarbij ik steeds meer kan en steeds sterker in mijn schoenen ga staan.

Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en gun het iedereen.

Roel en alle mensen die me steunen in mijn omgeving, enorm bedankt.”