Transformatieverhaal van: Raijmond van de Wiel

Het verhaal van Raijmond

“Mijn eerste weken bij Source Personal Training.

22 Oktober 2019 De dag dat ik kreeg te horen dat ik de winactie gewonnen had van Source Personal Training en wat kwam dit op precies het juiste moment zeg. Kon niet beter.

Los van het trainen ben ik ook goed aan het werk gegaan met het eetprogramma

Na 1e afspraak en intake waarbij veel al ter sprake kwam over hoe precies te werk zou worden gegaan zijn we op 20 november begonnen met de eerste training en wat voor 1. Wilde me eigen niet laten kennen en ben vol erin gegaan wat ik de 3 dagen daarna wel gevoeld heb, hahaha.

Los van het trainen ben ik ook goed aan het werk gegaan met het eetprogramma en dit zorgde er gelijk voor dat ik de eerste week al bijna 1,5 kilo kwijt was. Wat was dat fijn om te zien. Dit tezamen met de training die ik samen met mijn trainer Maaike doe kwam ik tot een resultaat van bijna 5 kilo kwijt in de eerste 5 weken. Was best wel trots op mezelf als ik dat zeggen mag.

Maar misschien nog wel fijner om te zien was dat ik ook zeer zeker een aantal centimeters kwijt was geraakt op de voor mij probleemgebieden en dat je dat gelijk gaat merken aan je kleding is misschien nog wel het fijnste.

Maar los van alle goede dingen merk ik ook dat ik erg teleurgesteld werd als ik niet of maar heel weinig was afgevallen, Dit terwijl ik ook wel merkte dat alles losser zat en ik het sporten toch eigenlijk zonder problemen kan doen.

Toen kwamen voor mij de moeilijkste 2 weken tot nu toe. De kerstdagen en oud en nieuw een periode waarbij niet alleen deze feestdagen er waren maar ook een flink aantal verjaardagen. Hier begon ik ook echt te ervaren dat het steeds moeilijker werd om al het lekkers te laten staan. Met het eten tijdens kerst ging het nog wel (veel groenten en kip) maar vooral de feestjes deden me een beetje de das om.

Tijdens de laatste weging de 1e week van januari kwam voor mij misschien we de grootste teleurstelling bijna 2 kilo aangekomen tijdens deze 2 weken en dit terwijl ik zo hard gewerkt had om dit te verliezen. Hierbij moet ik toch ook zeggen dat tijdens het gesprek met Roel en Maaike dat hierop volgde dat dit eigenlijk nog niet zo slecht was. Alleen ik ervaar dit toch wel beetje anders als ik eerlijk ben.

Wat ik nog wel even wilde vermelden dat ik de training erg gevarieerd vind (thanx Maaike hiervoor ook voor de steun tijdens het sporten) en dat ik mezelf toch ook al wel beetje verbaasd heb in de stappen die ik tot nu toe al genomen heb, daar ben ik toch wel erg trots op. Ook het sporten samen met mijn jongste zoon tijdens de kerstvakantie vond ik erg motiverend en leuk. Ik kan wel zeggen dat de training soms zwaar is maar het is leuker als iemand anders dit ook eens meemaakt.

Nu weer hard aan het werk om mijn doel van minimaal 10-12 kilo te verliezen tijdens deze periode te behalen ik ben in ieders geval zeer zeker gemotiveerd om dit te gaan doen.”

×