Transformatieverhaal van: Rebecca Vromans

Het verhaal van Rebecca

“Na zelf altijd veel te hebben gesport, ben ik 6 jaar geleden gestopt met synchroonzwemmen en verder gegaan met training geven. Ook heel leuk natuurlijk, maar ik vergat een beetje om zelf ook te blijven sporten… Hierdoor ben ik toch wel de nodige kilootjes aangekomen (zeg maar: een behoorlijk aantal kilo aangekomen)! Ik heb wel eens een poging gedaan om te gaan sporten, maar vaak stond ik dan in de sportschool en had ik geen idee wat ik wilde/moest doen! Dus dat was ook niet echt een goed plan om weer in shape te komen. Natuurlijk hielp het ook niet echt mee dat ik wel van een hapje en een drankje hou… Laat ik het zo zeggen: de kaaswinkel bij mij in het dorp, loopt de laatste maanden flink wat omzet mis!

Ook het sporten viel me erg mee. Sterker nog: Ik vind het heel erg leuk om te doen!

Na de zoveelste niet zo flaterende foto die ik van mezelf zag, besloot ik om een afspraak te maken met Roel. Na een leuk gesprek ben ik aan de slag gegaan met Marvin. Roel heeft goed ingeschat dat Marvin voor mij de perfecte trainer is. Hij zorgt ervoor dat ik echt alles uit elke training haal en dat ik niet opgeef! Na elke training ben ik moe, maar voldaan.

Tijdens het traject zag ik het meest op tegen het aanpassen van mijn voedingspatroon. Verrassend genoeg blijkt achteraf dat ik daar helemaal niet zoveel moeite mee heb! Dit komt ook wel doordat ik behoorlijk met mijn neus op de feiten ben gedrukt bij het eerste weeg moment. Natuurlijk wist ik dat ik veel was aangekomen, maar ik schrok toch wel heel erg van de cijfers… Nog meer reden om gewoon het roer om te gooien en er helemaal voor te gaan! Met de tips van Marvin is het mij gelukt om een gezond voedingspatroon toe te passen. Natuurlijk heb ik nog wel eens een dagje dat het iets minder gaat, maar de behoefte om te snoepen heb ik niet meer. Als je nu denkt dat ik altijd honger heb of nooit iets lekkers eet, heb je het mis! Wel zorg ik ervoor dat ik gezondere keuzes maak en maar 1 keer per week ’s avonds iets lekkers pak ipv elke avond.

Ook het sporten viel me erg mee. Sterker nog: Ik vind het heel erg leuk om te doen! De trainingen zijn afwisselend en ja, ook erg zwaar. Maar ik kom wel altijd helemaal voldaan weer thuis! Ik zag zelf al vrij snel resultaat van al het harde werken en gelukkig begon het mijn omgeving ook op te vallen. Natuurlijk doe je het voor jezelf, maar het geeft wel extra motivatie als mensen in je omgeving ook zien waar je mee bezig bent. Gelukkig heb ik allemaal mensen om mij heen die heel trots zijn en het mij gunnen dat het zo goed gaat!

Inmiddels zitten de eerste 90 dagen er weer op en heb ik gisteren het laatste weeg moment gehad. De resultaten waren echt iets om trots op te zijn en dat ben ik dan ook! Ik heb er hard voor gewerkt, maar heb ook veel plezier gehad samen met Marvin. Ik ben echt heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om aan mezelf te gaan werken! Zo blij dat ik heb besloten om nog een keer te verlengen met 90 dagen. Ben heel benieuwd wat de aankomende periode mij gaat brengen!!! Dus Marvin: BRING IT ON!!!