Transformatieverhaal van: Renee Anssems

Het verhaal van Renee

Na jaren fanatiek gezwommen te hebben kwam ik best wel in een dip terecht toen ik door blessures moest stoppen. Ik had geen zin om een andere sport op te pakken en ik was ook het vertrouwen in mijn lichaam volledig kwijt. Ik begon me steeds ongelukkig te voelen in mijn eigen lichaam want ik kwam uiteraard behoorlijk aan.

 

"Ik kreeg weer veel plezier in sporten en voelde dat ik sterker werd en dat mijn conditie goed vooruit ging."

 

Jaren heb ik er over nagedacht er iets aan te gaan doen, maar ik pakte nooit echt door. Het bleef bij 1 avond baantje zwemmen in de week en mijn eetpatroon vond ik ook niet echt interessant. Toen ik een andere baan kreeg vond ik het tijd om echt een verandering door te zetten. Ik zag source PT voorbij komen op Facebook en maakte vrijblijvend met Roel een afspraak, nog niet wetende of dit wel wat voor mij zou zijn. Het gesprek was fijn en ik kon Roel goed vertellen wat mijn issues waren en wat ik graag anders zou willen zien. Hij gaf mij de motivatie die ik nodig had om tijd en geld te investering in mezelf.

Ik kreeg Lori aangewezen als mijn trainster en vanaf de eerste training voelde dit vertrouwd. Ik kreeg weer veel plezier in sporten en voelde dat ik sterker werd en dat mijn conditie goed vooruit ging. De trainingen waren daarnaast ook nog eens erg gezellig! Natuurlijk had ik ook mindere dagen, dat ik ziek was of me niet zo fijn voelde. Hier hield Lori dan altijd goed rekening mee en zorgde er voor dat ik na de training toch met een voldaan gevoel naar huis ging. Om de trainingen afwisselend en leuk te houden zijn we zelfs aan de slag gegaan met kopstanden en handstanden, een extra uitdaging die perfect bij mij past! Ik begon zelfs thuis oefeningen te doen en ook het hardlopen heb ik weer opgepakt. Vroeger pakte ik de auto naar het werk, nu de fiets. Ik merk dat ik meer energie heb en mijn lichaam ziet er anders uit. Ik zit nu goed in mijn vel en ik wil dit graag zo houden. Ook al zijn de lessen met Lori helaas voorbij, ik sport nog steeds 3 keer in de week en vraag elke keer weer het uiterste van mezelf. Het is moeilijk om het uiterste van jezelf te vragen en je grenzen op te zoeken tot je blauw ziet. Lori wist me elke keer weer tot dit punt te pushen en ik vond mijn motivatie terug die ik jaren lang kwijt was. Ik vind sporten en bewegen weer leuk. Vroeger plofte ik thuis op de bank, nu ben ik een brok energie. Ik had van te voren niet verwacht dat het verschil zo groot zou zijn!

Waar ik Source PT en vooral mijn lieve trainster Lori ook erg dankbaar voor ben is mijn eetpatroon. Ik werd me bewust wat ik op binnen kreeg en waar ik mijn balans in moest zoeken. Lori daagde me elke week uit met leuke huiswerkopdrachten waardoor ik creatief met mijn eten om moest gaan. Ik kan echt mijn plezier halen uit het zoeken van gezonde en nieuwe producten en recepten. Gezond eten is geen straf, en af en toe snoepen op z’n tijd is geen zonde. Ik heb een balans gevonden die voor mij perfect werkt en ik ga nooit meer terug naar hoe ik was!

Source PT en lieve Lori bedankt, jullie zijn precies wat ik nodig had!”

Renee Anssems