Transformatieverhaal van: Rens en Femke Bossers

Het verhaal van Rens en Femke

Na een heerlijke zomervakantie in 2016 zaten we thuis te genieten van de vakantiefoto’s.

We werden gelijk met onze neus op de feiten gedrukt toen we zagen dat de foto’s beeldvullend waren. Er moest iets veranderen aan onze manier van leven, maar genieten stond nog wel op nummer 1 voor ons en dus een vereiste om dat te kunnen blijven doen.

 

 

De resultaten waren duidelijk zichtbaar, voelbaar en super om te ervaren.

 

Wij zijn in oktober 2016 gestart bij Source PT onder begeleiding van trainer Pascal. Vanaf het begin was er een goede klik met hem dus dat zorgde voor een zeer prettige samenwerking.

Het programma 3 maanden gevolgd. 1x in de week individueel en 1x in de week samen sporten. Zeker in de eerste tijd liepen we tegen wat lichamelijke mankementen aan, maar door de super goede begeleiding van Pascal konden we hier snel onze vinger op leggen en werd het programma iedere week opnieuw aangepast naar dat wat mogelijk was.

Na de eerste 3 maanden waren we goed op weg, maar nog niet daar waar we wilden. Dus nog 3 maanden eraan geplakt. Dit keer beiden 2x in de week individueel sporten. Dat ging beter dan samen.

De resultaten waren duidelijk zichtbaar, voelbaar en super om te ervaren.

Omdat wij beiden van nature geen fanatieke sporters zijn en een nogal “gezellig” sociaal leven hebben, wilden we na het half jaar nog geen afscheid nemen van Pascal. We hadden hem echt nog nodig als stok achter de deur.

Dus het laatste half jaar ieder 1x in de week gesport bij Source PT en daarnaast thuis ook een ritme opgebouwd in het sporten.

Conclusie: de stap die wij genomen hebben om naar Source PT te gaan is één van de beste keuzes ooit geweest. Ons lichaam is veranderd, ons eetpatroon is veranderd maar hetgeen wat wij ook belangrijk vonden is gebleven. Een gezond eetpatroon bestaat namelijk niet alleen uit sla en worteltjes. Nog steeds kunnen wij genieten van lekker eten met een glas wijn of bier. En zijn er toch teveel koolhydraten e.d. genuttigd, dan kunnen wij voortaan heel goed de knop weer omzetten om de juiste weg te pakken. Welkom nieuw leven!!

Al hebben we het hem persoonlijk al heel vaak gezegd, nogmaals: Pascal bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt, zowel lichamelijk als geestelijk. Je bent een topper!!

Source PT bedankt voor deze geweldige ervaring en het veranderen van ons mooie leven!!”