Transformatieverhaal van: Sarah van der Zwet

Het verhaal van Sarah

“Na 3 maanden 2 keer in de week trainen met Dave Verstappen is dit mijn eindresultaat. -7 kilo is een prestatie waar ik trots op ben. Want hieronder zie je wel dat kilo’s niet veel zeggen over wat gezond eten en trainen kan doen met je lichaam. Voordat ik aan dit traject begon heb ik een jurk gekocht. Helaas was deze jurk te klein en was ik te lam om deze terug te brengen naar de winkel. Op dat moment besloten de jurk als ”streefjurk” te houden en ik ben zo blij dat hij nu past!

 

Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet

Voorheen heb ik alles geprobeerd met shaken, pillen en andere ONZIN.. Natuurlijk zonder resultaat… Alleen maar jo-joen… 2 / 3 jaar geleden ben ik zelf gestart met gezond eten en bewegen. Toen ben ik 25 kilo afgevallen. Daarna vlogen er zo weer 3 kilo aan en het lukte me niet meer de draad op te pakken.

Om te voorkomen dat ik weer op mijn oude gewicht terecht zou komen heb ik Dave zijn hulp ingeschakeld. Hij heeft me (nog meer) geleerd wat gezond eten is en hoe ik efficiënt kan bewegen. Ik ben sporten zelfs leuk gaan vinden door zijn creatieve mind! Daarnaast heeft hij mij klaar gestoomd om de rest van de kilo’s zelfstandig te kunnen verliezen.

Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet, want Dave geeft geweldige trainingen met feedback en tips op je voeding, maar hij maakt ook tijd wanneer het niet goed gaat. 24 uur per dag. Ik voelde me vertrouwd om al mijn emoties te laten zien. Samen hebben we dit bereikt! Dank je!