Transformatieverhaal van: Susanne Draad

Het verhaal van Susanne

Na de intake, zeer uitgebreid met aandacht voor wie jij bent en wat jouw doel is, aan de slag. In het begin werd ik beperkt door een al lange tijd aanwezige blessure in mijn rug/been. Dave heeft hier met zijn fysiotherapie-bril goede adviezen en oefeningen voor gegeven zodat ik al snel verbetering voelde en de trainingen zwaarder konden.

En dan is het af en toe afzien, geen zin hebben, toch gaan en je dan heerlijk voelen. Zien en voelen dat je lijf aan het veranderen is en de kilo’s langzaam zien verdwijnen, heerlijk!

“Het zit er op, mijn weken trainen bij Source PT, samen met Dave. Het waren hele leuke weken, soms ook zwaar, maar wat is het snel gegaan!"

 

De vakantie kwam er ook nog even tussendoor, ander eten, ander ritme, best wel eng! In de vakantie de teugels wat laten vieren om ze bij thuiskomst weer aan te trekken. Door de adviezen vond ik het niet moeilijk om na de vakantie weer ‘normaal’ te gaan doen en met resultaat! Voor het eerst in jaren zowaar afgevallen in de vakantieperiode.

De laatste trainingen is Dave ook mee gaan trainen, dit geeft net een beetje meer stimulans om door te gaan. Uiteindelijk de balans opgemaakt, bijna 10 kilo kwijt, een gezond vet percentage en vooral een goed gevoel!

En geleerd dat je ‘gewoon’ moet eten, door alle hypes, superfoods, eet-geen-brood/suiker/zoetstof goeroes weet je af en toe niet meer wat je nu wel en niet moet geloven. Voor ‘normaal’ doen, dat is wat ik zeker meeneem.

Nu zelf verder, met de tips en adviezen van Dave in mijn achterhoofd het vertrouwen dat ik weet wat te doen, wel is het de kunst om op het vlak van bewegen een nieuw ritme te vinden nu de vaste momenten in de week zijn weggevallen, maar ook dat komt goed. Al met al een leerzame en leuke tijd, het is prettig trainen aan het Koningsplein, echt persoonlijk. Dus ga ervoor!

Susanne Draad