Transformatieverhaal van: Vera

Het verhaal van Vera

In augustus 2016 ben ik bevallen mijn tweede kindje. Helaas ging het eind van de zwangerschap gepaard met een rughernia. 6 weken na de bevalling ben ik geopereerd. Het herstel ging niet zo snel en goed als ik had gehoopt. In januari was ik er dan ook helemaal klaar mee. Fulltime werken lukte niet en ook zaten er nog steeds een paar extra kilo’s aan die niet wilde verdwijnen. Mijn gewicht 70,5kg, lengte 1.68cm, voor mijn doen echt een aantal kilootjes te veel.

Tijd voor actie!

Ik kan weer lekker snowboarden, tennissen, rennen, springen en stoeien met de kinderen tot ik erbij neerval.

Een afspraak met Source PT was snel gemaakt. Na een korte intake kreeg ik Pascal toegewezen als mijn trainer. De komende 90 dagen zou hij mij begeleiden met 2x in de week trainen en voorzien van voedingsadviezen. Eerste doelstelling was -10,5kg ( 4,5kg van de zwangerschap en nog 6kg extra). Al snel was er resultaat!

Na 8 weken was ik die 10,5kg al kwijt en dat niet alleen; ik kon weer fulltime werken! Sterker nog in maart ben ik zelfs gaan snowboarden en ook dat ging boven verwachting goed! Het herstel van de hernia-operatie ging met sprongen vooruit. 90 dagen werden 4 maanden. Gelukkig niet zonder resultaat. Uiteindelijk ben ik 15,5 kg afgevallen en 59,5 cm kwijt!

Ik kan weer lekker snowboarden, tennissen, rennen, springen en stoeien met de kinderen tot ik erbij neerval. Een beter herstel na de hernia-operatie had ik me niet kunnen wensen.

Ik ben Source PT, Pascal in het bijzonder, dan ook ontzettend dankbaar! Ik heb genoten van de trainingen en diversiteit hiervan.

Inmiddels is het 4 maanden geleden dat ik gestopt ben bij Source PT en mijn gewicht schommelt nu rond 56kg dus de kilo’s zijn er nog altijd af!

Voor mij was Source PT net datgene wat ik nodig had om eindelijk weer het lichaam te krijgen waar ik me het prettigst in voel!”