Ik ben Emilie Sleven

Mijn naam is Emilie en ben 31 jaar OUD ! Ik werk inmiddels alweer 8 jaar als DJ/Sidekick bij de ochtendshow van Radio 8FM en heb mijn eigen radioprogramma op Puur NL. Ik Woon samen met de allerliefste lieverd van de hele wereld en met onze twee hondenkindjes Boeff en Ukkie. Ik ben een aantal jaren geleden na het overlijden van mijn papa flink wat kilo’s afgevallen en wilde graag gezonder gaan leven. Nu ik de laatste tijd meer ben gaan werken kwam het sporten er echt niet meer van…. Slecht excuus? Ja…Ik voelde mij de laatste tijd vaak lui en eigenlijk ook heel onzeker. Ik zag zoveel positieve verhalen op de facebookpagina van Source Personal Training dat ik contact opnam….

Op mijn eigen facebookpagina en op de facebookpagina van Source PT zal ik regelmatig mijn ervaringen met jullie delen. Like alvast de pagina van Source PT en blijf op de hoogte van mijn vorderingen.

Klik hier en like de pagina:  https://www.facebook.com/sourcepersonaltraining/

14608189_715515758573453_2047701983_n

 De eerste afspraak

Vandaag 5 oktober mijn allereerste afspraak gehad bij Source PT met Roel van Buggenum. Ik was van te voren best wel beetje zenuwachtig want ik wist dat ik vandaag mijn conditietest had en de super leuke weegschaal op mocht (NOT). Ik werd heel fijn ontvangen en samen bespraken we wat ik nu eigenlijk zelf wilde bereiken.

Heel eerlijk? Ik wil mezelf graag wat zekerder in mijn lijf voelen en heel graag extra energie, aangezien mijn dag al om 04:00 begint en soms dagen van 20 uur maak ivm mijn presentaties. Samen bespraken we hoe en wat ik nu het beste kan eten en Roel introduceerde mij de Source PT APP waar ik precies bij kan houden wat ik elke dag eet en drink. En toen kwam daar DE METING… En werd ik even keihard met mijn neus op de feiten gedrukt en kom ik niet meer weg met dat het mijn botten zijn die zwaar wegen. Aan mijn vetpercentage mag ZEKER wat gedaan worden.

Toen de conditietest … Uhmmm… Welke conditie bedoel je? Juist!! Laat ik voorop stellen dat ik berichtjes ontzettend lief vind van… Dat heb jij niet nodig Emilie.. Het gaat er NU om dat ik ZELF zelfverzekerder in mijn lijf ga zitten meer energie krijg en hopelijk ooit eens de marathon kan lopen.

Ik ben in tijden niet zo gemotiveerd geweest. Samen met Source PT ga ik knallen en het beste in mij naar boven halen. Ik zal jullie iedere 2 weken op de hoogte houden van mijn vorderingen en ervaringen middels deze blog dus houd mijn facebookpagina en die van Source Personal Training goed in de gaten.

www.facebook.com/sourcepersonaltraining

Tot de volgende keer allemaal.

P.s: Vond je het leuk om mijn blog te lezen?

Laat je reactie achter in het commentaar veld onder deze pagina.

P.p.s: DEEL dit artikel  op FacebookLinkedInTwitter en Google+, want zo kunnen mannen en vrouwen die willen werken aan hun gezondheid ook profiteren van de inzichten die ik  met jullie ga delen.

Liefs Emilie

Emilie Sleven SourcePT

Geef een reactie