2 weken verder

Het is nu inmiddels 2 weken geleden dat ik begonnen ben met trainen met Roel. Dagelijks houd ik in de Source PT app bij  wat ik zo ff naar binnenwerk. De eerste paar dagen schrok ik er zelf van…. mijn mond ging niet alleen veel open met praten maar ook om eten naar binnen te werken. Nu maak ik ook lange dagen maar dat is geen excuus meer vanaf nu.
Nu ben ik eenmaal iemand die je ALLES wijs kunt maken dus heb ik voor ik Roel leerde kennen een half jaar een soort koolhydraatarm dieet gevolgd.. Hoe dat ging? Voelde me hondsberoerd/ongelukkig en viel misschien 3 kg af. Maar met koolhydraatarm eten mag je best wel wat vet eten…. en nu moet ik alles bijhouden wat ik eet en zat ik zwaar over mijn 100% vet heen van wat ik op een dag mag eten..
Dus Koolhydraatarm eten is helemaal niet zo. Koolhydraten veels te weinig en moest ik dus meer gaan eten… Dit was een ramp want van horen zeggen word je dik van koolhydraten?

Nu weten veel mensen niet dat ik 5 jaar geleden meer dan 100 kg woog en daar zoveel voor heb moeten doen..dat ik NOOIT meer terug wil!  Maar Roel vertelde dat  koolhydraten er niet voor zorgen dat je zwaarder word en adviseerde mij dan ook deze te gaan eten naast het sporten met hem..

img_2155

Uitdagende trainingen op mijn niveau

Het sporten? WTF… Conditie? Die was ZWAAR beneden gemiddeld…

Ik heb nu een aantal keren getraind met Roel en kan zeggen dat wat ik elke week 2x op een crosstrainer deed echt NIKS was vergeleken met wat ik nu samen met Roel doe. Hij zorgt ervoor dat je je helemaal geeft tijdens je training…en dat deed ik thuis op die crossfiets nog niet misschien !
Ik voel mij na deze 3 trainingen en dat is absoluut geen verkooppraatje een totaal ander mens en vooral heel POSITIEF! Plof niet meteen na het werk op de bank…neeee!! Lang leve de ENERGIE!
Mijn wekker gaat elke ochtend om 03:45 en na mijn werk train ik nu 2 keer met Roel en heel eerlijk…. Ik sta af en toe in de avond nog te stuiteren van de energie.
Dit miste ik… De ENERGIE is weer terug. Voel me goed…

img_2156

Wat het tot nu toe met mijn lichaam heeft gedaan?

Ben inmiddels 1 kg afgevallen en 2% vet massa verloren en ook al  behoorlijk wat centimeters.
Maar het allerbelangrijkste is… Ik voel me goed! Kei goed zelfs…

img_2092

Tot de volgende keer allemaal.

P.s: Vond je het leuk om mijn blog te lezen?

Laat je reactie achter in het commentaar veld onder deze pagina.

P.p.s: DEEL dit artikel  op FacebookLinkedInTwitter en Google+, want zo kunnen mannen en vrouwen die willen werken aan hun gezondheid ook profiteren van de inzichten die ik  met jullie ga delen.

Liefs Emilie Sleven

Emilie Sleven SourcePT

Geef een reactie