De eerste stap

Op 24 juni om 19.00 uur ging ik naar de informatie avond van Source PT op hun nieuwe locatie aan het Koningsplein.We kregen uitleg van Roel over de nieuwe trainingen die ze wilden gaan geven. Voor het eerst zou er Personal Group Training worden gegeven. In groepen van maximaal 8 personen doe je samen de warming up, maar iedereen krijgt wel zijn eigen trainingsschema. Ook heb je eens per maand een 1 op 1 sessie met je Personal Trainer. Dit sprak me wel aan en de week erna heb ik nog met Roel afgesproken om de mogelijkheden door te spreken.  Ik was om en heb me meteen aangemeld voor de Personal Group Training.

Woensdag 6 juli had ik een afspraak met Lori Brekelmans, de Personal Trainer die onze groep zou begeleiden. Dinsdag 12 juli was het dan zover, de eerste training. Ik train op dit moment in een groep van 5 personen, maar er komen binnenkort nog 2 personen bij. Het fijne vind ik dat iedereen er met hetzelfde doel komt trainen, afvallen en gezonder gaan leven. Daardoor voel ik me erg op mijn gemak in de groep. Iets wat ik bij een “normale” sportschool in het verleden zeker niet had.

Uitstekende begeleding door evidence based trainers

De begeleiding vanuit Source PT is erg goed. Ik kan 24/7 contact opnemen met Lori.  We zitten met de groep ook in een speciale facebookgroep. We motiveren elkaar en na elke training ff een high five. In een app heeft Lori gezet hoeveel calorieën ik mag hebben op een dag en tevens wat ik aan vetten, eiwitten en koolhydraten binnen mag krijgen. Dit maakt je erg bewust van wat je eet. In principe mag ik alles eten. Wat erg fijn is, want dan voelt het ook zeker niet als een dieet.

Mijn resultaten tot nu toe

Door het bijhouden van mijn voeding ben ik in 4 weken tijd nu 4,2 kilo afgevallen!Een kilo per week is verantwoord en gezond. En ik ben in totaal nu 12,5 cm in omtrek kwijt. Ook merk ik dat mijn conditie al stukken beter is geworden. Ik ben echt super blij met het resultaat en ik weet zeker dat dit zonder de begeleiding van Source PT me dit niet gelukt was.Ik wil dit in totaal zo’n 5 maanden doen en daarna wil ik bij Source PT gaan boksen, zodat ik wel blijf trainen. En uiteraard ben ik dan zo gewend aan het “anders eten” dat ik hopelijk ook niet alles nog in een app hoef in te voeren.

FB_IMG_1470401932140

Volg mijn blog in mijn strijd tegen de kilo’s

Ik heb ook een Facebooksite aangemaakt waar mensen mijn strijd tegen de kilo’s en centimeters kunnen volgen. Dit motiveert mij nog meer. Ik zet er een paar keer per week een nieuw blog op. Ik heb inmiddels 77 likes en het is echt heel apart om te zien dat sommige berichten heel erg vaak gelezen worden. Mijn laatste blog ruim 1400 keer! Ik hoop met mijn blog andere mensen te inspireren. Ik heb al heel mijn leven overgewicht en wil laten zien dat het met de juiste wilskracht en begeleiding mogelijk is om af te vallen en gezonder te leven.

Volg mijn blog hier

https://www.facebook.com/Melchangesherlife/?pnref=story

Een sportieve groet van Melanie
FB_IMG_1470401880443
———————————————————————–
Wil jij net als Melanie de stap zetten en samen met ons werken aan de beste versie van jezelf? Stuur ons dan nu een bericht er is nl nog maar 1 plek vrij.
info@sourcePT.nl
Team Source PT
SAY IT MEAN IT DO IT!

Geef een reactie