2. Voeg de 350 gram bloemkool toe samen met de banaan. Dat is de basis voor de bloemkoolpap. Ik heb er voor gekozen om nu ook al de helft van de appel toe te voegen en mee te blenden. Zo krijg je een bloemkoolpap met appelsmaak.

3. Blend het geheel tot een egale bloemkoolpap. Schenk de bloemkoolpap over in een steelpannetje en verwarm het geheel.

4. Snijd ondertussen de andere helft van de appel in partjes. Blijf tussendoor wel roeren in de bloemkoolpap.

5. Serveer de bloemkoolpap, zodra deze lekker warm is geworden en bijna kookt, in diepe borden. Garneer de bloemkoolpap met de schijfjes appel en strooi er kaneel overheen.

6. Klaar is je bloemkoolpap met appel en kaneel. Eet smakelijk!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Source PT

SAY IT MEAN IT DO IT!

Bron: http://supersnelgezond.nl/